Σελίδες

16 Μαΐου 2016

Δώρο ευχές Secret Bunny 2016


Επιτέλους αξιώθηκα να γράψω την ανάρτηση μου μετά από κάποια θέματα υγείας που ενώ ήταν σοβαρά ευτυχώς κατέληξαν σχεδόν χωρίς να μου αφήσουν «κουσούρια» ή θα δούμε αργότερα. Δυστυχώς λόγω του παιδικού σταθμού της μικρής και του δικού μου χαμηλού ανοσοποιητικού «έπαθα ζημιά» ελπίζω, μυαλό να έβαλα και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Καμαρώνω μόνο που ενώ υπέφερα από έντονους πόνους κατάφερα να μην αθετήσω καμία από τις υποσχέσεις που είχα δώσει στην Αναΐς για διάφορες δραστηριότητες. Αν και το ένστικτό της ήταν ραντάρ και έπιανε κάθε μου κιχ όσο και να κρυβόμουν. Εγώ με πείσμα την έκανα να χαμογελάει κάθε φορά που έβλεπα ότι στεναχωριέται για μένα.
Χάθηκα καιρό από τον blogger , μόνο στο  προσωπικό μου Facebook έδινα παρουσίες με τα γνωστά που κοινοποιώ και γίνομαι ενοχλητική, χαχα !!!
Φυσικά παρέλαβα και εγώ το δώρο μου από τη μυστική μου κουνελίτσα. Κάθε Πάσχα λοιπόν η φίλη μας Ζήνα, από το EfZin Creation  διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία μια μυστική ανταλλαγή δώρων (Secret Bunny 2016) μεταξύ των blogger που παίρνουν μέρος... Φέτος η κουνελίτσα μου ήταν η αγαπημένη Κλειώ neraideskaidrakoi η οποία από το όμορφο μπλογκ της μας βάζει σε περιπέτειες με συνεργούς τσαχπίνες νεράιδες και μικρούς δράκους. 
Το  ευγενέστατο αυτό κορίτσι μου έστειλε ένα πανέμορφο πακέτο .. περιποιημένο έως και την μικρότερη λεπτομέρεια. Οι ευχές της με συγκίνησαν αφάνταστα και εννοείται δεν άφησε ούτε τη μικρή μου με παράπονο αλλά ούτε και εμένα. 
Ναι καλέ.. έγινε κανονική μοιρασιά με την κόρη μου, η οποία μόλις είδε το πακέτο το οικειοποιήθηκε άμεσα. Της είπα και εγώ,, ααα όλα κι όλα κόρη μου όλα στη μέση.. έτσι κράτησα το υπέροχο κολιέ και τα κουκλίστικα σουβεράκια μου και εκείνη τα αμέτρητα καλούδια και το κουτί. Δίκαια πράματα εε;; 
Σε  ευχαριστώ Κλειώ για δώρο μου, χαίρομαι που χωρίς να με ξέρεις βρήκες το γούστο μου και χαίρομαι που η Ζήνα μας έδωσε αυτή την ευκαιρία για άλλη μια φορά. Να είστε καλά κορίτσια μου και να χαίρεστε τα αγγελούδια σας !!!Σας αγαπώ !!!

14 σχόλια :

  1. Όντως, μπορεί να μου λείπεις από το blogging, αλλά στο facebook -κι ας μην ασχολούμαι πολύ- νομίζω πως είσαι ένα από τα πιο ψαγμένα άτομα!
    Όσο για το πακετάκι, τί να πω? Η Κλειώ ... ζωγράφισε! Ένα κουτί γεμάτο καλούδια! Να τα χαρείτε μαμά και κόρη!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ χαίρομαι τόσο μα τόσο που σου άρεσε Ίρις μου! Θα επισπεύσω να γράψω και εγω τη δική μου ανάρτηση που όλο το αμελώ! Είμαι απαράδεκτη! Το πιο όμορφο στη διαδικασία του secret Bunny είναι που γνωρίζεις λίγο καλύτερα τον άνθρωπο στον οποίο θα στείλεις κάτι! Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα λίγο καλύτερα Ίρις! Φιλάκια πολλά στην γλυκιά κορούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιρις μου περαστικα κουκλα! Και ελπίζω να μην ξανακυλήσεις. τελικά όλες οι μανες τα ιδια κανουμε...ξεχναμε εμας κ την παταμε στο τελος!
    Τα δωρακια σου υπεροχα κούκλα, ευχομαι να τα χαρεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά σου Ιρις μου,να είσαι καλά εσύ και το κουκλακι σου.Ξέρω γιατί μια απο τα ιδια παθαίνω και εγω με την μικρή μας Χριστίνα.Οπότε καταλαβαίνω τι γίνεται.Το όμορφο πακέτο σου είναι υπέροχο και ευχομαι να χαρείς όλα τα δωράκια σου...φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα δώρα! Να τα χαρείς, με γειά και χωρίς άλλες περιπέτειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικούλια κοριτσάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα, περάσαμε πολύ δύσκολο χειμώνα κι εμείς!!! Πάνε όμως τώρα αυτά έχουμε ένα καλοκαίρι να υποδεχτούμε...!!! Πολύ όμορφο το δώρο σου, να το χαρείς κι είμαι σίγουρη πως σε παρά γλύκανε!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά σου! ΥΠέροχο το δωρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να είναι όλα περαστικά Ιρις μου και να μην ξανάρθουν! Το κολιέ σου υπέροχο όπως επίσης και τα σουβέρ! Να χαρείς τα δώρα σου! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περαστικά σου γλυκειά μου Ίρις! Μας λείπουν οι υπέροχες αναρτήσεις σου αν και εμεις τα λέμε και από το facebook.Να γίνεις γρήγορα περδίκι και να χαρείς τα όμορφα δώρα από την αγαπημένη Κλειω. Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφο το δωράκι! Σου εύχομαι περαστικά! Ανυπομονώ για τις επόμενες αναρτήσεις σου!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελειο δωρακι!!! Περαστικα και αγυριστα κουκλα!
    Αθανασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελειο δωρακι!!! Περαστικα και αγυριστα κουκλα!
    Αθανασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περαστικά σου Ίριδα! Ελπίζω να σε βρίσκω περδίκι! Πολύ όμορφο το δωράκι σου! Μου άρεσε πολύ και το χρώμα στα σουβέρ! Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπαίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραιο το κολιέ εμ την φούντα!

    Καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014