Σελίδες

17 Οκτωβρίου 2015

Ιππασία και χαρά

Δεν είναι πανέμορφος και μεγαλοπρεπής ; Αν θέλετε να τον γνωρίσετε μπορείτε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στους 8ους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά ή οποιαδήποτε μέρα εσείς επιθυμείτε..

Έτυχε πρόσφατα να επισκεφτώ τον όμιλο με την κόρη μου και έχω να σας πω τα καλύτερα.. 
Είναι αλήθεια ένα τόσο κομψό και καλοφροντισμένο κτήμα. Το μεράκι, ο επαγγελματισμός αλλά και η αισθητική των ιδιοκτητών βρίσκεται παντού. 

Το κτήμα «Χάρις» αλλά και ο ιππικός όμιλος βρίσκονται στον ίδιο χώρο, όπως και ένα εστιατόριο και καφετέρια για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση από το πρωί μέχρι το βράδυ.. 
Εμείς πήγαμε μια ηλιόλουστη Κυριακή και μείναμε από το νωρίς το μεσημέρι έως το απόγευμα αργά. Η μικρή μου κόρη δεν βαρέθηκε καθόλου γιατί είχε την ευκαιρία όχι μόνο να δει τα άλογα αλλά και γαϊδουράκια, μικρά pony, γλυκούλικα αλπακά, πολλές γατούλες και σκύλους, κοτούλες και μεγάλους περιστερώνες. 

Το θέμα εδώ δεν είναι ότι απλά τα είδε από μακριά αλλά ότι τα ζώα αφήνονται ελεύθερα στο κτήμα και έχεις την ευκαιρία να τα απολαύσεις από κοντά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. 
Έκανα ιππασία (λέμε τώρα) δεν σας δείχνω φωτογραφία γιατί βγήκα χάλια, χε χε!!! Η Αναΐς δεν ήθελε να κάνει γιατί ένα από τα γαϊδουράκια η Σοφί της έφαγε το δάχτυλο όπως λέει... ενώ το μικρό απλά ήθελε να τη γλείψει.. τόσο ήθελε, μετά όποιος της μιλούσε, του έλεγε με παράπονο ότι το γαϊδούρι είναι κακό και φοβάται...!
Στη βόλτα μας προς τους στάβλους μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα και τα φροντισμένα στην εντέλεια άλογα. Κάθε τι ήταν προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όπως ο εξοπλισμός και  τα κράνη για μικρούς και μεγάλους αναβάτες.
Αν εσείς δεν θέλετε να κάνετε ιππασία φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε άνετα να περιηγηθείτε στον περιβάλλοντα χώρο ελεύθερα.
Γνωρίσαμε την οικογένεια των ιδιοκτητών και γευματίσαμε με την Grace ..  το όνομα της οποίας δόθηκε στο κτήμα. Η Χάρις λοιπόν όπως είναι το όνομα της στα ελληνικά είναι μια σπουδαία οικοδέσποινα και μητέρα 4 παιδιών, είναι απίστευτα γελαστή και πρόσχαρη.. μιλούσαμε για ώρες λες και γνωριζόμασταν από πάντα. Η οικογένεια Αντωνίου βρίσκεται συνέχεια εκεί .. είναι σαν το δεύτερο σπίτι μας μου εκμυστηρεύτηκε καθώς τα παιδιά μας έπαιζαν χαρούμενα στην παιδική χαρά. 





Το κτήμα εκτός από την όμορφη φάρμα του, φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως γάμους και βαφτίσεις αλλά και παιδικά θεματικά πάρτι, διοργανώνει σεμινάρια και εκθέσεις
Διαθέτει άνετο πάρκινγκ εντός και εκτός ακόμα πιο μεγάλο.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε από την σελίδα τους στο Facebook στο link εδώ 

 Εύχομαι να πάτε και να περάσετε τέλεια και να διασκεδάσετε !!!

 Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου!!! 


29 σχόλια :

  1. Ax, τί όμορφα! Τους ζηλεύω (με την καλή έννοια!) αυτούς τους χώρους!
    Φαίνεται πολύ προσεγμένος και περιποιημένος χώρος! Σίγουρα θα περάσατε υπέροχα και ας σας... έφαγε το γαϊδουράκι το δάχτυλο!!! χαχα! Γλυκούλι μου!!!
    Φιλάκια πολλά, κοριτσάκι μου!!!
    Όμορφο Σαββατόβραδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά Γιάννα μου, σε ευχαριστώ!!! Έχει πάθει ταραχή με το γαιδουρακι .. και φωτογραφίες να δει το δάχτυλο θυμάται.. χάχα!!!! Καλή εβδομάδα να έχεις κοριτσάκι μου! Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Ααααα εντυπωσιάστηκα! Τι όμορφος, καθαρός και περιποιημένος χώρος να απολαύσει κανείς το καφεδάκι του και να παίξουν τα παιδιά... Τα άλογα είναι ζώα που σου τραβούν την προσοχή και εκεί φαίνεται να τα προσέχουν. Άντε την επόμενη φορά να δούμε και την Αναϊς αναβάτη :D χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι Κρυσταλλία..Αλήθεια όμως θέλω κι εγώ να δω την Αναΐς αναβάτη.. Αγαπώ τα άλογα και γενικά όλα τα ζώα και φροντίζω την αγάπη αυτή να την μεταδώσω και στη μικρή!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πολλά φιλιά στέλνω !

      Διαγραφή
  3. Είναι ένας χώρος που εκφράζει απόλυτα την χαρά για τα παιδιά και φυσικά και για τους μεγάλους.Έχω κάνει ιππασία εδω στον ιππικό όμιλο Ηρακλείου και γνωρίζω την απόλαυση,αλλά και την ομορφιά της εμπειρίας.Θαυμάσιο μέρος,ιδανικό για καφεδάκι και διασκέδαση.Εύχομαι να περνατε καλά Ίρις μου...την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου, καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς!!! Εγώ έκανα και μαθήματα για ένα μικρό διάστημα στην Καλαμάτα που σπούδαζα!!! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  4. Πήγα εκεί το καλοκαίρι σε ένα γάμο Ίρις μου και είναι πανέμορφο μέρος!Φαντάζομαι την μικρή σας πως θα έτρεχε από εδώ και από εκεί σαν πεταλουδίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πεταλούδα μου πεταριζε σαν τρελή, και εγώ ευτυχώς απόλαυσα φαγητό και καφέ χαλαρά!!! Καλή εβδομάδα να έχεις Λίλια μου, σε ευχαριστώ για το σχόλιο!!! Φιλια πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφος χώρος!! Αγαπώ τα αλογάκια αν και δεν έχω κάνει ποτέ μου ιππασία ! Είχα γράψει πάντως τα μεγάλα μου παιδάκια και τους άρεσε πάρα πολύ!!! Αν και δεν είναι από τις συνηθισμένες δραστηριότητες αξίζει τον κόπο να δοκιμάσει κανείς! Πολύ ωραία ανάρτηση και ωραίες οι φωτογραφίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ μανούλα!!! Θα ήθελα πολύ και η μικρή μου να ασχοληθεί μεγαλύτερη με την ιππασία! Αν το επιλέξει βέβαια!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  6. Πανέμορφος χώρος Ιριδάκι και σίγουρα η Αναΐς θα ξετρελάθηκε με τα άλογα και τα πόνυ! Έτσι κάπως ξεκίνησε και ο δικός μας "έρωτας" με την ιππασία, που δεν έχει σταματήσει από τότε!..(εννοώ της κόρης μου, μη φανταστείς)
    Πολλά γλυκά φιλιά και σε σένα και την κούκλα μας!!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου σε ευχαριστώ! Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη ♡♡♡ Σε αγκαλιαζω και εγώ και η Αναΐς !!! Πολλά φιλιά στέλνω!!!

      Διαγραφή
  7. Με ξεσήκωσες τώρα!!! που το ανακάλυψες?!?!?! θα τα πάω και εγώ! και έχω να πω και κάτι ακομη! μου αρέσει πολυ η φωτο σου που έβαλες!! καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το αποφασίσεις και θέλεις θα χαρω να πάμε μαζί!!! Το ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα που γνωρίσαμε τον γιο της οικογένειας Αντωνίου. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μάχη μου! Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  8. Καλά φαίνεται φανταστικό !! Και είναι τόσο κοντά μας !! Θα το επισκεπτούμε σίγουρα!! Πάρα πολύ ωραία, ευχαριστούμε Ίρις! Υ.Γ. πολύ ωραίες φωτό! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ Αθηνουλα μου!!! Να πάτε σίγουρα! Η Πηνελόπη θα ξετρελαθεί!!! Σας φιλώ!!! Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα ♡

      Διαγραφή
  9. Πολυ μου αρεσει που αφήνουν τα ζωα ελεύθερα! Αν έμενα Αθήνα σίγουρα θα το επισκεφτόμουν! Κι εμεις εδω εχουμε 2 ιππικούς ομίλους και τους εχουμε επισκεφτει με την κόρη μου, παρολο που φοβήθηκε να ανέβει πάντα περνάμε καλα! Τι καλύτερο από την επαφη των παιδιών με τα πανέμορφα αυτα ζωα? Πάντως οι φωτο σου ειναι υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααχ σε ευχαριστώ πολύ πολύ Ντινα μου για τα καλά σου λόγια !!! Αυτή η επαφή θέλω και εγώ να καλλιεργηθεί στην κόρη μου γι αυτό και προσπαθώ να την έχω στη φύση και να αγαπήσει τα ζώα... Καλή εβδομάδα σου εύχομαι !!! Πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραίος χώρος. Το καλύτερο για τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τα ζώα και τη φύση.
    Καλή εβδομάδα να έχετε Ίρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα και σε σας Ελευθερία μου, σε ευχαριστώ για τα σχόλια!!! Τα φιλιά μου !!!

      Διαγραφή
  11. α!!! τελεια ! και ψαχναμε για μικρες αποδρασεις. φαινεται υπεροχος χωρος Ιρις. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ θα θελα να δοκιμάσω μια φορά να καβαλισκέψω ενα όμορφο άτι!

    ΥΓ
    Άσχετο... ηξερες οτι η λέξη άτι ειναι τουρκικη?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πωπωωωω!! Μα είναι καταπληκτικά!!! Τέλεια!!!!!! Πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα και πώς να βαρεθεί ένα πιτσιρίκι... αφού είδε ένα σωρό ζωάκια και είχε και παιδική χαρά!!!
    Καλή εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεται πανέμορφος χώρος και πολλά μπράβο για τον σεβασμό που δείχνουν στα ζώα που "φιλοξενούνται" εκεί! Η τρίτη από το τέλος φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!!! Και γέλασα με την μικρή σου που διατυμπάνιζε πως ο γάιδαρος είναι κακός χαχαχαχαχαχαχαχα Καλά να είστε να ξαναπάτε! Φιλιά πολλά και καλημέρα :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ωραίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάρα πολύ όμορφη εμπειρία !! Μπράβο Ιρις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχχ τι ωραία! Λες να δοκιμάσω να ανέβω σε άλογο! Πλάκα θα έχει! Φαίνεται ότι περάσατε τέλεια! Μακάρι να βρω το χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταπληκτικό μέρος Ίρις μου και ότι καλύτερο για τα παιδάκια!! Η κουκλίτσα σου φαντάζομαι πόσο θα ευχαριστήθηκε, μόνο να μην ήταν αυτό το κακό γα'ι'δουράκι που την τρόμαξε. Οταν έμενα στην Καρδίτσα πήγαινα κι εγώ την Γεωργία συχνά για ιππασία. Είναι μοναδική εμπειρία. Φιλάκια πολλά σε μαμά και κορούλα και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο τους που έχουν τα ζώα ελεύθερα κι όχι δεμένα.Φαίνεται η καθαριότητα των χώρων σε όλες τις φωτογραφίες.Πολύ θα ήθελα να κάνω μια επίσκεψη σε τέτοιον χώρο.Τυχερές όσες είστε κοντά.Φιλιά,Ίριδάμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχω χρόονια να πάω σε ιππικό όμιλο και να δω τόσα άλογα, πόνυ και γαϊδουράκια μαζεμένα!! Τι ωραίο περιβάλλον όμως! Μπράβο τους έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά!
    Η Αναίς έδωσε ρεσιτάλ νομίζω... χαχαχαχαχα βρε το κακό γαϊδουράκι που της έφαγε το δάχτυλο!! χαχαχα Εκεί έπρεπε να πάμε για καφέ!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014