Σελίδες

16 Σεπτεμβρίου 2015

Μια αλυσίδα αγάπης-Βραβείο Liebster x 4


Γεια σας φίλοι μου, έχω καιρό που δεν έχω δημοσιεύσει τίποτα αλλά λίγο ή πολύ παρακολουθούσα τις δικές σας αναρτήσεις, όσο αυτό ήταν εφικτό.
Χαίρομαι τόσο που η πρώτη μου ανάρτηση ξεκινά με ένα βραβείο Liebster. Το βραβείο αυτό μου δόθηκε από ένα ιδιαίτερα αγαπημένο μου blog και τη φίλη μου Κρυσταλλία... το πρόσωπο πίσω από το My Cooking Secrets.  Στη συνέχεια η Ρούλα από το Roula the Cat μου ανταπέδωσε το  δεύτερο βραβείο με αγάπη και χάρηκα ακόμα πιο πολύ.. το τρίτο βραβείο ήρθε αναπάντεχα και αυτό από την «όνομα και πράμα» Κάλλη και το blog της Kalli's blog. Το τέταρτο βραβείο με άφησε άφωνη.. ειλικρινά και μόνο που με σκέφτηκε η Μίνα από το Αγαπημένο ημερολόγιο..Όσα ευχαριστώ και να πω στα κορίτσια είναι λίγο. Η εκτίμηση και η προτίμηση τους με συγκινεί αφάνταστα. 
Φυσικά και τα αποδέχομαι και τα τρία και τις ευχαριστώ θερμά. 
Η συμμετοχή μου λοιπόν ακολουθεί απαντώντας αρχικά στη (mini συνέντευξη) της Κρυσταλλίας. Να με συγχωρέσουν τα κορίτσια που δεν απαντώ εξίσου σε όλες τις ερωτήσεις αλλά η ανάρτηση αυτή θα κουράσει.. Διάλεξα να απαντήσω στις πρώτες ερωτήσεις επειδή έτυχε να με βραβεύσει πρώτη.

1. Πιο ήταν το έναυσμα στο να διαλέξεις τον τίτλο/όνομα του μπλογκ σου; 

Εύκολο! Σαν άνθρωπος λατρεύω οτιδήποτε ταξιδέμενο στο χρόνο, ένα παλιό τραγούδι, μια ταινία, ένα παλιό κτίριο ... Στο μυαλό μου ζω σε μια άλλη εποχή. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν μου αρέσει το καινούργιο ή το μοντέρνο... Είμαι μια μια μοντέρνα μαμά με vintage ψυχή.
2. Πιο είναι το τωρινό και το μελλοντικό project του μπλογκ σου; 

Για τώρα σκέφτομαι να βάλω σε σειρά κάποιες αναρτήσεις σχετικές με το diy και τη μαγειρική.. μελλοντικά σκέφτομαι να αλλάξω το design της σελίδας αλλά και πιθανόν να μεταφέρθω σε WordPress. Θα δούμε..
3. Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με το φαγητό; Ανέφερε ένα αγαπημένο πιάτο και άλλο ένα που δεν σου αρέσει καθόλου.

Η σχέση μου με το φαγητό είναι μια σχέση έρωτα.. Αγαπώ το φαγητό και το θεωρώ τρελή απόλαυση.. Δεν μου αρέσει να μοιράζομαι το πιάτο μου με κανέναν.. χάχα!!! Αγαπημένο πιάτο; Μμμ.. τα γεμιστά με μπόλικη φέτα εε; Ένα που δεν μου αρέσει είναι ο πατσάς.. Ούτε να το μύριζω :)
4. Ανέφερε 2 βιβλία ή περιοδικά που διάβασες πρόσφατα.

Διάβασα το :
Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας του Marquez και τώρα άρχισα να διαβάζω το οι 7 Πνευματικοί Νόμοι της Ευτυχίας του Deepak Chopra.
5. Τι σε κάνει να γελάς; 
Εγώ γελάω πανεύκολα.. Να.. αν σε δω να γλιστράς ας πούμε θα ξεκαρδίζομαι. Χεχε!!! Γελάω όμως και με τις εξυπνάδες της κόρης μου. Π.χ. της είπα κάτσε καλά γιατί θα σε πετάξω στη θάλασσα και μου λέει ΟΧΙ μαμά.. δεν είμαι ψάρι. Ε; να μη γελάσω;; 

6. Ζωή στην πόλη ή στην εξοχή;

Γίνεται και στα δυο; 
Θα διαλέξω την εξοχή αν και είμαι λίγο υστερική με τα ζωύφια :(

7. Περιέγραψε μια χαρούμενη στιγμή της ζωής σου.

Η γέννηση της κόρης μου θα είναι για πάντα η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Η στιγμή που την αντίκρισα για πρώτη φορά!
8. Νιώθεις δημιουργική;

Νιώθω.. Απλά πολλές φορές αυτή τη δημιουργικότητα την περιορίζει ο χρόνος και το χρήμα.
9. Fashionista or fasionista free?

Free .. δεν είμαι φανατική  ακόλουθος της μόδας αλλά γενικά παρακολουθώ Ftv στο YouTube .. μου αρέσει ♡
10. Διάλεξε μιά από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Facebook, Twitter, Instagram ή Pinterest. Γιατί εστιάζεις σε αυτή, είναι η αγαπημένη σου πλατφόρμα;

Αγαπημένο μου είναι το Pinterest γιατί χάνομαι με τις ώρες. Είναι μια όαση ιδεών !!!


Εγώ με τη σειρά μου θα βραβεύσω τα εξής blog

Οι ερωτήσεις μου χωρίστηκαν σε 5 που αφορούν το blogging και σε 5 γενικές.

1Έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξεις το όνομα του blog σου;
2. Πόσο έχει αλλάξει η κάθε σου μέρα από τότε που πάτησες για πρώτη φορά το πλήκτρο Δημοσίευση;
3 .Όταν δεν έχεις έμπνευση, που καταφεύγεις για να την βρεις και να αλλάξει η διάθεση σου;
4. Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς επαγγελματικά με το blogging;
5. Ποια είναι η γνώμη σου για τους Έλληνες bloggers σε σχέση με τους ξένους; 
6. Πόσο γεμάτη είναι η μέρα σου; Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
7. Σε ένα όνειρο που θα ταξίδευες; Σε ποια χώρα θα ήσουν και τι θα ήθελες να κάνεις; 
8. Το ποτήρι το βλέπεις μισοάδειο ή μισογεμάτο;
9. Διάλεξε: ελληνική, μεξικάνικη, ή ασιάτικη κουζίνα;
10. Αγαπημένο σου στυλ διακόσμησης;

Εύχομαι να απόλαυσες το διάβασμα και αν βραβεύτηκες να συνεχίσεις την αλυσίδα της αγάπης.. άλλωστε Libster στα Γερμανικά σημαίνει ''αγαπητό''. 

Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε χρήση των δυο πρώτων εικόνων αφαιρώντας το όνομα του blog μου! 

Οι κανόνες του βραβείου είναι:

1. Αφιέρωσε μια ανάρτηση στο βραβείο σου και ευχαρίστησε και εκείνον που σε βράβευσε.
2. Φρόντισε να συμπεριλάβεις στις φωτογραφίες σου και το πράσινο εικονίδιο του βραβείου.
3. Βράβευσε νέους bloggers που θαυμάζεις  και έχουν λιγότερο από 200 followers. Ενημέρωσε τους για το βραβείο. (Μπορείς να βραβεύσεις και το άτομο που σε πρότεινε.)
4. Απάντησε στις ερωτήσεις που σου έκαναν και αν θες φτιάξε νέες για τους δικούς σου υποψήφιους.
5. Δημοσίευσε τη λίστα αυτή με τους κανόνες και στη δική σου ανάρτηση.


36 σχόλια :

  1. Μπράβο Ίρις για το βραβείο !!!
    Οι απαντήσεις είναι όλες όμορφες. Πάντως και ftv και pinterest; Άρα είσαι fashionista :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Άρη... λες να είμαι; εε; χαχα μάλλον έχεις ένα δίκιο ♡

      Διαγραφή
  2. Να ευχηθώ καλή αρχή και πάλι, καλό χειμώνα με υγεία και χαρά! Συγχαρητήρια και για το βραβειάκι σου, εύχομαι πάντα σε ξεχωρίζουν οι άνθρωποι και αν επιβραβεύουν για κάθε τι που κάνεις! Φιλάκια και στη ζουζούνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου όμορφο ευχαριστώ πολύ , καλό χειμώνα να έχουμε με υγεία!!! Να είσαι καλά αγάπη μου για τις ευχές σου!!! Σε φιλώ και εγώ και η μικρή!!

      Διαγραφή
  3. Ιριδάκι μου!!!! Αγάπη μου!!! Καλώς ήρθες και πάλι!!! Άντε σιγά σιγά να επιστρέψουμε όλοι να μπαίνουμε σε μία σειρά!!! Συγχαρητήρια Ιριδάκι μου για το βραβείο!!! Οι απαντήσεις σου υπέροχες και μένω στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου που είναι όταν πρωτοαντίκρυσες την κορούλα σου!!! Συγκινούμε γιατί αισθάνομαι ακριβώς τη στιγμή!!! Σε φιλώ γλυκιά μου και τώρα θα τα λέμε πιο συχνά!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου γλυκομίλητη νεράιδα μου!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ ♡♡♡ Ότι καλύτερο σου εύχομαι για σένα και την όμορφη οικογένεια σου!!!!Καλό χειμώνα να έχουμε!!! Πολλά φιλιά στέλνω :-* :-*

      Διαγραφή
  4. Ωχ! Άρχισαν πάλι οι απονομές?! Δεν φοράω και τα καλά, μου, ρε γ@mwtο!
    Συγχαρητήρια για το βραβείο, κορίτσι μου! Να δέχεσαι και να μοιράζεις αγάπη!
    Αλήθεια σκέφτεσαι το wordpress? Δεν ξέρω, δεν με τραβάει και πολύ... Anyway!
    Αγκαλιά και πολλά γλυκά φιλάκια!
    Καλώς ξαναβρεθήκαμε!
    (Και φιλί στην κοράκλα σου αμέσως!!!!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα να γίνουμε ντίβες Γιάννα μου!!! Όχι ότι δεν είμαστε!!!! Ααχ όλα κι όλα!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ζεστές ευχές σου. Ανταποδίδω με αγάπη!!! Έχει αρχίσει να με φλέρταρει η πλατφόρμα αυτή χεχε!!! Αν βρω χρόνο για πειράματα.. θα την κοιτάξω πιο διεξοδικά. Αλλά όχι ότι έχω παράπονο από τον Blogger.. είναι η πρώτη αγάπη μου άλλωστε!!! Καλώς σας βρήκα κι εγώ .. !!! Οι αγκαλιές και τα φιλιά εννοείται είναι απεριοριστα!!!

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου, Iris μου! ♥
    Το αξίζεις και με το παραπάνω, τόσο για το περιεχόμενο, όσο και για την αισθητική τού blog σου!
    Σ΄ευχαριστώ πολύ που με τίμησες και είμαι μεταξύ αυτών που παραλαμβάνουν... σκυτάλη! :-)

    Πολλά φιλιά σ' εσένα και την ομορφούλα σου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου καλημερα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση ♡ κι ακόμα πιο πολύ σε ευχαριστώ που το δέχεσαι!!! Ότι καλύτερο σου εύχομαι και έναν γλυκό χειμώνα με πνευματική και ψυχική έμπνευση ... Σε φιλώ και σε αγκαλιαζω !!!

      Διαγραφή
  6. μαζι σου για τα γεμιστα!!!! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηνακι μου σήμερα ετοιμάζω... ερχεσαι; Η κάθε μια το πιάτο της όμως!!! Χεχε!!!!

      Διαγραφή
  7. Σ' ευχαριστούμε πολύ αγαπημένη φίλη για το βραβείο!!!
    Στη δική μας ανάρτηση, δεν θα αλλάξουμε τις ερωτήσεις, τις οποίες βρίσκουμε πολύ πολύ ενδιαφέρουσες και με χαρά θα τις απαντήσουμε κι εμείς!!! Μέσα απ' αυτές σε γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα!
    Πολλά γλυκά φιλιά και μια αγκαλιά από την καθεμιά μας...
    Μαρίνα - Όλγα <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια μου όμορφα!!! Αγαπημένο μου περιοδικό σας ευχαριστώ για την εκτίμηση και την αποδοχή. Με χαρά θα ήθελα να μάθω κι εγώ για εσάς.. άλλωστε δεν σας χορταινουμε!!! Πολλά φιλιά και την αγάπη μου σας στέλνω!!! ♡♡♡

      Διαγραφή
  8. Αγαπημένη μου και γλυκιά Ίρις κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για το βραβείο που έλαβες (το άξιζες άλλωστε..) και σε ευχαριστούμε πολύ για την απονομή... πολύ ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σου και αν και σε παρακολουθώ πάντα η κλειδαρότρυπα αποτελεί και είναι πιο άμεση και πιο οικεία... Σε φιλώ γλυκά και με χαρά θα απαντήσω και εγώ στην μεθεπόμενη ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη μου σε ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου για την αγάπη και την εκτίμηση σου. Χαίρομαι που αποδέχεσαι και το βραβείο, Θα ήθελα και εγώ να δω τις δικές σου απαντήσεις!!! Φιλιά πολλά κι από μένα. Ανυπομονώ να ξέρεις!

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για το βραβείο Ίριδα μου και πολλά πολλά ευχαριστώ για την απονομή σε μένα και το lol moms, με μεγάλη μου χαρά θα απαντήσω στις ερωτήσεις και θα μοιράσω βραβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούλα μου όμορφη, ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια και σε σένα το LOL moms έχει αλλάξει πολύ και πιστεύω θα αποκτήσει φανατικό κοινό. Κάνεις καταπληκτική δουλειά. Θα χαρώ τόσο να διαβάσω και τις δικές σου απαντήσεις. Πολλά φιλιά και στην κινεζούλα σου!!

      Διαγραφή
  10. Συγχαρτήρια για το βραβείο σου Ίρις,νομίζω ότι με τα λόγια σου περιέγραψες με ωραίο και χιουμοριστικό τρόπο τις απόψεις σου για το blogging.Σ'ευχαριστώ πολύ που με τίμησες και με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω την ανάρτηση...φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρία μου γλυκιά. Να είσαι καλά, αξίζεις κάθε τιμή. Οι συμβουλές σου και το γούστο σου είναι πολύτιμα. Συνέχισε την καλή δουλειά!!! Πολλά φιλάκια κι από μένα <3

      Διαγραφή
  11. Βλέπω κοινά στοιχεία!!! Ούτε εγώ μοιράζομαι το πιάτο μου!!! χαχαχαχαχα Αμα δεν θέλω άλλο θα σου το δώσω μόνη μου... αλλά μην μου το πάρεις!!
    Το μικρό ψαράκι το βλέπω ετοιμόλογο.. αλίμονο σου αύριο μεθαύριο που θα την μαλώνεις για πιο σοβαρά πράγματα :p τουρμπο θα σε κάνει με τις απαντήσεις!!! :D :D :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μου πως με κατάλαβες χεχε!!! Είδες τι λέει το μικρό; Επίσης δεν είναι ούτε πουλί για να ανέβει στο δέντρο.. Το μόνο που δέχεται είναι ότι είναι barbie γοργόνα. χαχαχα!!! Η μαμά της πάλι είναι barbie μπομπονιέρα :Ρ Θα τρελαθώ...

      Διαγραφή
  12. Τελικά με αυτό το βραβείο εμβαθύνουμε, και ανακαλύπτουμε τους συν-μπλογκερ μας. Πολύ ωραίο αφιέρωμα. Σε ευχαριστώ που συνέχισες την αλυσίδα αγάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Λιλιάκι μου έχεις τρελάνει με τα υπέροχα πιάτα σου γι αυτό μάλλον δεν θέλω να μοιράζομαι το πιάτο μου.. χεεχεχε!!!!

      Διαγραφή
  14. Ίρις μου συγχαρητήρια για το βραβείο σου και σε υπερ-ευχαριστω ευχαριστώ για το δικό μου βραβείο! Είναι ωραίο να σε επιβραβεύουν για τους κόπους σου και πραγματικά κανείς πολύ ωραία blogoδουλεια! Πολλά φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου σε ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω τις ευχές με αγάπη. Πολλά φιλιά κι από μένα και στα κορίτσια σου !!!

      Διαγραφή
  15. Συμφωνώ μαζί σου για την ομορφιά του vintage και για τον πατσά. Πολύ ωραίες απαντήσεις Ίρις! Συγχαρητήρια για το βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφη η επικεφαλίδα του μπλογκ με τα υδροχρώματα...
    Με το φαγητό μας συνδέει ο ίδιος έρωτας...είμαστε αδελφές ψυχές.Συγχαρητήρια για το βραβείο,φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια Ίριδα μου για το βραβειάκι! Με τον καλύτερο τρόπο επανήλθες και μάς έδωσες και την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε λίγο παραπάνω. Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια Ίρις μου για το βραβείο!! Το μπλογκ σου είναι καταπληκτικό και το αξίζει!! Απόλαυσα τις απαντήσεις σου και γέλασα με την απάντηση της γλυκύτατης κορούλας σου! Την βρίσκω φοβερά ετοιμόλογη και πανέξυπνη! Φιλάκια πολλά πολλά και στις δυο σας και χάρηκα που επανήλθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα θερμά μου συγχαρητήρια Ίρις! Το αξίζεις και με το παραπάνω! Το πόσο χαίρομαι που θα συνεχίσω την αλυσίδα της αγάπης δεν περιγράφεται! Σε υπέρ ευχαριστώ! Άσχετο αλλά τον Έρωτα στα χρόνια της χολέρας σε πόσο καιρό το διάβασες! Εμένα μου πήρε έναν αιώνα και είμαι περίεργη να δω αν υπάρχει και άλλως να συμπάσχει! Είναι το βιβλίο γολγοθάς μου θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητήρια!
    Πολύ εντυπωσιακό σκορ και ιδιέταιρα ενδιαφέρουσες απαντήσεις!
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια και από εμένα... αν μη τι άλλο αυτές οι μίνι συνεντεύξεις μας δίνουν την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Φιλάκια και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014