Σελίδες

4 Ιουνίου 2015

Βρες το χρυσόψαρο !



Αστείοοο !!! Δεν υπάρχει χρυσόψαρο, πάει μας άφησε χρόνους. Πάλι καλά που άντεξε και 4 μήνες γιατί τα χρυσούλια μου είναι ευαίσθητα και θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα (για την οποία τα pet shop δεν σε ενημερώνουν). Αυτό βέβαια το έμαθα κατόπιν... αφού μέσα σε ένα μήνα σκότωσα τέσσερα. 

Μετά το πέμπτο όπως καταλάβατε δεν ήθελα να φάω ισόβια από τον Ποσειδώνα και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τη γυάλα τους με στοιχεία της θάλασσας.. (όχι όμως ζωντανά αυτή τη φορά ;)

Την ιδέα μου την έδωσαν οι άκρως θαλασσινές αναρτήσεις της Ελένης εδώ αλλά και της Χριστίνας εδώ.

Την γυάλα και τα κεριά τα είχα, αγόρασα μόνο ένα ψεύτικο κοράλλι το οποίο και έβαψα ''άτσαλα'' φυσικά σε κοραλλί !
 Μερικά κοχύλια, άμμος, ένας αστερίας και ένα ψεύτικο φυτό 
συντέλεσαν στη δημιουργία του βυθού!

Το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ... ειδικά το βράδυ στο μπαλκόνι με τα κεριά αναμμένα είναι τόσο όμορφο και ρομαντικό. Προσπάθησα να βγάλω αρκετές φωτογραφίες αλλά καμία δεν απεικόνιζε την πραγματικότητα λόγω φωτισμού αλλά και του υλικού της γυάλας που αντανακλούσε έντονα τη φλόγα. 

Αυτές κάτι δείχνουν ελπίζω... 



Φυσικά να ξέρετε δεν λέμε στην Αναΐς ότι δεν υπάρχει χρυσόψαρο... εκείνη ακόμα μέσα το βλέπει δίπλα στο ''ταπόδι'' (χταπόδι) ΣΣΣΣςςς κρατάμε μυστικό!!!!! 

Καλές θάλασσες λοιπόν σας εύχομαι γιατί τρικυμίες συμβαίνουν και στη στεριά... ας τις αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία φίλοι μου!!! 

Να περνάτε καλά <3  Φιλιααά !!!

62 σχόλια :

  1. Αχ, κρίμα για τα ψαράκια... Κι εγώ είχα αλλά πρέπει να μου έζησαν γύρω στους 9-10 μήνες...
    Όντως, είναι ευαίσθητα...
    Anyway... Το ντεκόρ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!
    Πολύ γουστόζικο!!!
    Φιλιά πολλά!
    Καλή συνέχεια!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχεδόν χρόνο;;; Πω πω νιώθω τύψεις τώρα :( Μα μέχρι και δίαιτα με αρακά του έκανα αλήθεια!!! Υπερευαισθητα δλδ...
      Ευχαριστώ φίλη μου για τα καλά σου λόγια.. Φιλάκια πολλά ♡ Σσσματςς!!! :*

      Διαγραφή
  2. Αχ τι ομορφη ιδεα!!!ζηλεψα!!!!κ λατρευω τα κοραλια!!!!θα φτιαξω κ εγω για το μπαλκονι μας!να περνατε υπεροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φτιάξεις ναι ναι!!!! Να του βάλεις και κεριά οπωσδήποτε Ελενάκι μου να με θυμηθείς!!!! Να περνάτε κσι εσείς τέλεια, φιλιά στην μπουμπού σου!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραία το διακοσμήσες! Έτσι για να μην πηγαινει τίποτα χαμένο και κανει και ατμοσφαιρα! Λοιπον εχουμε κι εμεις ενα ενυδρειο μικρο απο το ψαρακι που μας αφησε χρονους κι εμας! Μαλλον ηρθε η ωρα να το αξιοποιησω! Πολλά φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα!!! Θα μας πάνε μέσα οι φιλοζωικες :Ρ ... Να το αξιοποίησεις Σωτηρία, θα κάνεις και ατμόσφαιρα και ανακύκλωση.., γιατί πραγματικά δεν είχα άλλη ιδέα για την πλαστική γυάλα! Φιλάκια πολλά♡

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Ίριδα για την ιδέα!!!
    Το έχεις με τα terrarium αλλά με τα ψαράκια πάλι μέσα, όχι!!!!χαχαχαχα (μη στεναχωριέσαι και εγώ το έχω πάθει στο παρελθόν με ένα ψαράκι τον "μπούρδα", έτσι τον έλεγε η κόρη μου και όταν μας άφησε, είπε το μεγαλειώδες:"μπούρδας ήταν, γι' αυτό έφυγε μαμά"!!!!!!!)χαχαχαχα
    Πάντως αξιοποίησες τα υπόλοιπα τόσο όμορφα και τόσο ατμοσφαιρικά...και το κοράλλι έγραψε βαμμένο!! Αυτό τον καιρό φτιάχνω χειροποίητα κοράλλια και είμαι στο βάψιμο!!
    Σε ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά στο μπλογκ μου ;)

    Φιλιά πολλά-πολλά και εύχομαι νύχτες μαγικές, εξωτικές και ταξιδιάρικες!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα εγώ σε ευχαριστώ Ελένη μου για την έμπνευση, φυσικά τα βαζα σου μου άρεσαν πολύ περισσότερο από το Terrarium μου...
      Θεα η κόρη σου, και γκουχου, γκουχου, Θεός σχωρεστον τον άμοιρο Μπουρδα... χαχαχα!!!!
      Το κοράλλι το πήρα όπως και τα υπόλοιπα υλικά στο τζάμπο γιατί τα χέρια μου δεν πιάνουν. Θα ήθελα να δω τι ετοιμάζεις .. είμαι σίγουρη θα μας καταπλήξεις!!!!!
      Καλό βράδυ εύχομαι και σε φιλώ ♡

      Διαγραφή
  5. Καλά πόση ακόμα προσοχή θέλανε τα ψαράκια?? Εσύ δεν τα πρόσεξες?? Αμφιβάλλω αλλά αφού το ήθελε έτσι η ζωή. Πάντως το παλιό τους σπιτάκι το έκανες απίστευτο! Το φαντάζομαι στο μπαλκόνι το βράδυ και μου ανεβάζει τη διάθεση! Μπράβο χρυσοχέρα! Διάβασα πιο πάνω οτι τους έκανες δίαιτα με αρακά..και απορείς τι φταίει???? Πότε έκανε καλό σε κάποιον η δίαιτα??? Ποτέ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε έλιωσα στο γέλιο... τι ατάκα ήταν αυτή; Το λέω στον άντρα μου τώρα και μου λέει να σου πω...
      -Η Ίρις στα ψάρια κάνει δίαιτα ... στον εαυτό όχι ... χάχα!!!
      Είναι ή δεν είναι κάφρος ; ΕΙΝΑΙ !!!!!
      Έμπαινα βρε Νατάσακι μου και διάβαζα τι στο καλό κάνω λάθος.. Έκανα λοιπόν ότι λένε οι χομπιστες και τελικά έζησε 4 μήνες μόνο... εε λέω τώρα φτάνει δεν ασχολούμαι άλλο!!!
      Σίγουρα φταίει η δίαιτα, γι αυτό δεν κάνω ... μη πάθω και τίποτα :Ρ έχεις δίκιο!!!!!
      Ευχαριστώ βρε κούκλα που με ανέβασες έτσι... είσαι υπέροχη!!!! Φιλιά και στις 3 σας!!!!

      Διαγραφή
  6. Αν και λυπήθηκα για τα ψαράκια έχω να πω ότι αξιοποίησες θαυμάσια το σπίτι τους! Βασικά το βρήκα απίστευτη ιδέα!
    Μην αγοράσεις άλλα ψαράκια Ίρις μου, αλλά κοράλια αβέρτα!!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απα πα δεν αγοράζω ξανά, δεν το χω!!! Χάχα!!!! Αφού έφυγε το ψάρι σκέφτηκα να μην πετάξω τη γυάλα... οπότε το ένα έφερε το άλλο!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!! Πολλά φιλιά στέλνω :*

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο έγινε! Μεταξύ μας τους αντιπαθώ πάρα πολύ τους τύπους στα pet shop! Μετά μανίας δλδ τόσο πολύ! Με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι το χειρότερο είδος εμπόρου. Εμείς για να καταφέρουμε να συντηρήσουμε τις χελώνες μας μόνο διατριβή δεν κάναμε τόσο που διαβάσαμε και οι τύποι στα pet shop είναι αδαείς στην καλύτερη και δολοφόνοι στη χειρότερη. Είναι άρρωστο το χελωνάκι, ε δεν πειράζει επτά ευρώ κάνει πάρε άλλο! Δεν περιγράφω άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια στο στόμα σου αγάπη μου... σύμφωνω !!! Πως μπορούν και πωλούν κάτι χωρίς να ενδιαφέρονται για το τι θα του συμβεί..Όπως είπες οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά. Τι να πει κανείς; Εγώ κατάφερα και κράτησα το ψάρι 4 μήνες γιατί μπήκα σε φόρουμ και διάβαζα, αλλιώς και αυτό δεν θα ζούσε όπως τα άλλα... Όλα πια για το κέρδος ; Θα ήθελα και εγώ χελώνα αλλά μόνο σε μεγάλο ενυδρείο με όλα τα κομφορ της.. λόγω χώρου όμως δεν το αποφασίζουμε ακόμα...
      Να περνάς καλά φίλη μου και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  8. Ax πονεμενη ιστορία! Εγω εχω σκοτώσει και άλλων ειδών ψαράκια :( γιαυτο και σταμάτησα να τα αγοραζω! Πάντως έγινε πολυ όμορφο και εντυπωσιακό το... άδειο ενυδρίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχάριστω πολύ Ντινα μου, είπα να μην το πετάξω όταν άδειασε και τελικά μου έγινε ακόμα πιο όμορφο από ότι ήταν με το ψάρι... Ανακύκλωση λοιπόν! Καλό βράδυ σου εύχομαι. Φιλιά

      Διαγραφή
  9. Έγινε τόσο όμορφο το ενυδρείο σου Ιριδάκι, που ας μην έχει ψαράκια, έχει ...κεράκια και σε αθωώνει για τους φόνους εξ αγνοίας... Ο Ποσειδώνας αλλά και η Αφροδίτη, θα το λάτρευαν!... ;-) Πολλά φιλιά, κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραίο σχόλιο ήταν αυτό κορίτσια μου; Να είστε καλά, γέλασα με την καρδία μου!!! Σας ευχαριστω και σας αγκαλιάζω!!!!

      Διαγραφή
  10. ο λόγος που δεν παίρνω ποτέ ψαράκια είναι αυτός ακριβώς! και άντε μετά να κάνεις καλά τα μικρά που θα το έχουν αγαπήσει! φανταστικό το ενυδρείο σου! και το κοράλλι τόσο ομορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Μάχη, εμένα η μικρή ξυπνουσε και του έλεγε καλημερα, άφηνε ρούχα από τη μπαρμπι δίπλα στη γυάλα, και ήθελε να το ταΐζει... είναι και το ένστικτο της φροντίδας ισχυρό στα κορίτσια!!! Έμαθα όμως τώρα και δεν το ξανακάνω το λάθος να πάρω... χάχα!!! Σε ευχαριστώ !!!
      Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  11. Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες και ειδικά αυτές στο φυσικό φως!!!!! Έφτιαξες μια πανέμορφη κατασκευή οπότε το παιδί φυσικό είναι να βλέπει και το ταπόδι! Καλημέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλησπέρα μου όμορφη Χριστίνα!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα σχόλια!!! Σε φιλώ και σε αγκαλιαζω!!!

      Διαγραφή
  12. Το κοράλλι το βλέπει χταπόδι η μικρή?? Χαχαχα Τρελαινομαι με την φαντασία των μικρών!! Μιας γνωστής μας την προλάβαινε την μικρή την ώρα που ετοιμαζόταν να το φάει χαχαχα πολύ γέλιο!! Τα έστειλε αδιαβαστα τα χρυσόψαρα χιχιχι Εδώ δεν αντεχουμε εμείς τον αρακά.. Θα άντεχαν τα ψάρια. :)) Έγινε πολύ ωραία η γυαλα και όντως το βράδυ πρέπει να κανει απίστευτη ατμόσφαιρα!! Ξέρεις να της αξιοποιεις! Καλό Σαββατοκύριακο Ίρις μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοράλλι ναι της μοιάζει για χταπόδι της ζουζουνας μου :)) ναι ναι!!! Άσε αυτή η φαντασία οργιάζει αλλά μου άρεσει τόσο!!! Η δική μου δεν πήγε να το φάει αλλά όλο και κάτι έβρισκε να του πετάει, μια lego μια ψωμί.. τρελιαρα σου λέω!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ,, να περνάς και εσύ μαγευτικά!!!
      Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  13. Μια χαρά Ίριδα! Υποβρύχιος κήπος που δεν χρειάζεται καθόλου φροντίδα αλλά δείχνει πολύ πολύ όμορφος! Καλά να είστε να τον απολαμβάνετε κάθε βράδυ! Την καλημέρα μου & καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρα μου, ευτυχώς όπως είπες δεν θέλει φροντίδα μόνο αλλαγές τα κεριά. Δεν ξαναβάζω ζωντανά μέσα με τίποτα δλδ. Χαχα!!! Καλό Σκ εύχομαι και σε σένα φίλη μου!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! ♡♡♡♡

      Διαγραφή
  14. Πολύ ωραοι καλοκαιρινο ντεκορασιόν!
    Τα ψαρακια και τα κοτοπουλακια που μας επαιρναν το Πασχα ειναι μια δραμτικη ιστορία...

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τυχερουλα εγώ παρακαλούσα για κοτόπουλο κσι με έγραφαν... κάτι θα ήξεραν μάλλον!!!! Αχαχα!!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι ένα καλοκαιρινό Σκ !!!

      Διαγραφή
  15. Πολύ μου άρεσε η σύνθεσή σου! Είναι πανέμορφη και τόσο μα τόσο καλοκαιρινή. Μπράβο σου. Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νίκη, ανακύκλωση απλά.. έπρεπε με κάτι να τη γεμίσω!!! :) Χάρηκα που σου άρεσε!!! Πολλά φιλιά από μένα!!

      Διαγραφή
  16. Το έκανες πανέμορφο, δεν το συζητώ!!
    Οσο για τα ψαράκια, θα σου λεγα να μην τα απαρνηθείς τελείως!
    Χρόνια έχω ενυδρείο, και ελάχιστα μας έχουν πεθάνει, κι αυτά μετά από πολύ καιρό.
    Είναι και όμορφη παρεούλα, και δεν χρειάζονται πολλή φροντίδα.
    Το μυστικό είναι να μην τους βάζεις υπερβολικά πολλή τροφή και να μην τους έχεις υπερβολικό φωτισμό.
    Φιλάκια, καλό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τα σχόλια!!! Δυστυχώς δεν το επιχειρώ ξανά γιατί όπως είπες θέλουν ενυδρείο με παροχές.. στις μικρές γυάλες δεν ζουν πολύ.. Στα ενυδρεία έστω και στα μεσαίου τύπου το νερό φιλτράρεται, το ph φροντίζουμε να είναι ίσο πιο ουδέτερο. Οι αλλαγές νερού δεν είναι καθημερινές και δεν στρεσάρονται τα ψάρια.. Ειδικα τα χρυσοψαρα δεν την παλευουν γθα πολυ σε μια σταλια χωρο. Εγω αγαπώ τα μεγάλα ενυδρεία, ειδικά ο άντρας μου τα λατρευει και θέλει αντί για το γράφειό να βάλει ενυδρείο φαντάσου αλλά δεν το αποφασίζω...

      Καλό βράδυ και καλό Σκ εύχομαι!!! Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  17. καμαρι μου το ψευτικο κοραλλι απο που το πηρες?

    και ειναι πολλη ομορφη η γυαλα...με ή χωρις ψαρακια! χαχαχαχαχα ειναι ευαισθητα αυτα, δεν φταις εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το χρυσοστομη.. δεν φταίω η καημένη... χάχα!!!!Λοιπόν... Όλα τα πήρα στο τζάμπο .. το κοράλλι έκανε 4€ και ήταν λευκό!!!! Σε ευχαριστώ Ζηνακι μου και καλό Σκ!!! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  18. Καλά τώρα πας καλά γιατί μας το χάλασες?
    Αφου εκεί είναι και το ψάρι!!! Γιατί?? ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη καλέ... μου ξέφυγε!!! Πω πω!!! Είμαι και κάποιας ηλικίας βρε κορίτσια δεν βλέπω καλά.. Μάλλον κάπου κρύβεται!!! :Ρ : Ρ Είπα πιο πάνω που είναι να το βρείτε αχαχα!!!! Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  19. Έγινε πολύ ωραίο και καλοκαιρινό το σπιτάκι των μακαρίτιδων!!! Ευχαριστώ για το τιπ για τα ψαράκια να έχουμε κατά νου να μην πάρουμε γιατί θα έχουμε οικογενειακά δράματα!!! Καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρίτες χαχαχα!!!!! Είσαι ωραία Αθηνά!!!!!! :)) :)) Σε ευχαριστώ και όντως θα σου πρότεινα να μην πάρετε γιατί θα στεναχωρεθει η μικρή σου... είναι και σε ηλικία που καταλαβαίνει οπότε δεν την ξεγελάς με φανταστικά χταπόδια... Καλό βράδυ !!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  20. Καλά το σκέφτηκες Ίριδα, γιατί να πάει χαμένο το ενυδρείο? Υπέροχο βγήκε, άκρως καλοκαιρινό και ρομαντικό! Αν σου πω, ότι πριν διαβάσω το κείμενο, έψαχνα να βρω το ψαράκι?αχαχαχα την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ καλή μου Μ. κάτι έπρεπε να την κάνω την γυάλα που έμεινε και νομίζω καλύτερα δεν γινόταν να την αξιοποιήσω.. Μου αρέσουν και τα ρομαντικά!!! ;) Σου εύχομαι ένα όμορφο βράδυ!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ ωραία έγινε η γυάλα!Η αδερφή μου έχει σκοτώσει πολύ περισσότερα χρυσόψαρα από σένα, δεν το έβαζε κάτω, κάθε φορά πίστευε ότι το επόμενο θα ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δεσποινακι μου.. νομίζω δεν φταίει η αδελφουλα αλλά τα χρυσοψαρα... δεν αναπτύσσονται σωστά σε μικρές γυάλες και ενυδρεία.. απαιτούν πεντακάθαρο νερό.. ήπιο φωτισμό κλπ... αλλιώς αρρωσταίνουν αμέσως!!! Εγώ πχ δεν πρόκειται να ξαναπάρω ψάρι αν και μου αρέσουν πολύ τα μέγαλα ενυδρεία...
      Θέλουν γνώση και φροντίδα.. Anyway.. σου εύχομαι να περάσεις μια όμορφη Κυριακή!! Φιλάκια♡

      Διαγραφή
  22. Hello I'am Chris !
    I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
    The "directory" is 21 million visits, 193 Country in the World! and more than 20,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    Thank you for following my blog - it is greatly appreciated! :o)
    i followed your blog, please follow back
    ++++++++++++++++
    Get a special price for your blog! with compliments
    Best Regards
    Chris
    http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/13//15041305053118874513168258.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hi Chris... I'm following you also thank you!

      Διαγραφή
    2. Ίρις μου σ ευχαριστώ πολύ πολύ για την αναφορά! Έγινε τέεεεεεεεεεεελειο! Καλά έκανες και το γέμισες με όλα αυτά και έτσι εκμεταλεύτηκες κάτι που θα το έβαζες στο ντουλάπι. Μα όσο το κοιτώ είναι τέλειο, τέλειο! Φιλάκια!

      Διαγραφή
    3. Εγώ σε ευχαριστώ για την όμορφη έμπνευση φίλη μου!!! Να είσαι καλά <3 πολλά φιλιά στέλνω!!

      Διαγραφή
  23. Ούφφφφ!! Κι εγώ το ίδιο έπαθα με τα χρυσόψαρα και δεν ξαναπήρα!!!! Πάντως έγινε τέλεια η γυάλα!!!!!!! Μπράβο!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ θα ξαναπάρω Κική ,,, απα πα με τίποτα!!! Τα λυπάμαι κιόλας... Σε ευχαριστω!!!!

      Διαγραφή
  24. Πολύ ωραία έγινε η πρώην γυάλα του χρυσόψαρου...Το κοραλλί χρώμα του κοραλλιού έδεσε τέλεια και τα κεράκια σούπερ ιδέα, ατμοσφαιρικό και ρομαντικό αποτέλεσμα.
    Σκέψου για χελωνάκια την επόμενη φορά, εμείς τα έχουμε ένα χρόνο σχεδόν και επιβιώνουν...προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω Ελευθερία μου.. σκέφτηκα και τα χελωνάκια αλλά φοβάμαι μην τα αρπάζει η μικρή άσε που είναι ικανή να θέλει τη χελώνα στο κρεβάτι μαζί μας... το ίδιο μου έκανε και με το ψάρι και τρόμαξα να τη κάνω καλα...χαχα!!!Φιλια!!

      Διαγραφή
  25. Αυτό είναι να έχεις την φαντασία και ξαναδημιουργείς τόσο ωραία ίριδα μου το σπιτάκι του χρυσόψαρου που έγινε καταπληκτικό.Ξέρω ότι γενικά αυτά τα λιλιπούτεια ψαράκια όσο και αν τα προσέξεις δεν αντέχουν πολύ καιρό....τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλη μου.. χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε!! Πολλά φιλιά κι από μένα!!

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα!!
    Μια χαρά είναι και έτσι Ιρις !! Έξυπνο να επαναχρησιμοποιείς τα αντικείμενα που δεν μας είναι πλέον απαραίτητα ως διακοσμητικά στοιχεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιιι καλύτερα στο μάτι παρά στο ντουλάπι λέει η γιαγιά μου!! χεχε!!! Ευχαριστώ Αρη!!

      Διαγραφή
  27. Μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικά που του έδωσες αυτό το χρώμα!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλέ μια χαρά είναι και έτσι! δε χρειάζεται και καθάρισμα! Εμείς έχουμε στη δουλειά ένα mini ενυδρείο στο οποίο επιβιώνει ένα υπεραιωνόβιο χρυσόψαρο! Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορεί να στεριώσει ταίρι μαζί του! Μένουν το πολύ 2 μήνες και μετά μας αφήνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια.. ; Μάλλον έχετε καλά φίλτρα.. τι να πω; δεν είμαι και ειδική αλλά αυτό δεν συμβαίνει συχνά με τα χρυσόψαρα.. !!! Μήπως είναι μονομάχος ; Γι αυτό δεν ζουν τα άλλα.. λέω εγω...

      Διαγραφή
  29. Πάρα πολύ ωραία ιδέα, χαίρομαι που σε βρήκα μπράβο !!!
    από : xiotiko.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κρίμα για τα ψαράκια. Και εμείς είχαμε παλιά αλλά δεν ζούσαν πάνω από τρεις - τέσσερις μήνες. Πάντως το ενυδρείο το αξιοποίησες και το έκανες υπέροχο Ίριδα!! Δείχνει πανέμορφο και την ημέρα αλλά και τη νύχτα με το φως των κεριών!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπήθηκα να το πετάξω και αφού δεν γινόταν απλά να το κρατάω άδειο έσκασα μέχρι που βρήκα τι να το κάνω. Έμεινα κι εγώ πολύ ευχαριστημενη .. χαίρομαι που σου άρεσε Θάλεια μου.. σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014