Σελίδες

15 Ιουνίου 2015

Δίσκος γεμάτος χρυσάφι



Αγοράζεις κάτι με σκοπό να το χρησιμοποιήσεις και τελικά το κρύβεις κάπου που δεν το βλέπεις πλέον.. ! Αυτό λοιπόν είναι ο δίσκος σερβιρίσματος μου ή αλλιώς «άχρηστη αγορά».

Όταν όμως εμφανίζεται μπροστά σου τότε σκέφτεσαι... why buy when you can diy?

Είχα λοιπόν τον απλό τον δίσκο σερβιρίσματος με το ανάλαφρο ρομαντικό του στυλ.. μάλλον τέτοια θα ήταν η διάθεση μου όταν τον αγόρασα.. (δεν έχω άλλη εξήγηση)!!! Δεν είχα ιδέα όμως τι να τον κάνω. Όταν δεν έχουμε ιδέες τις βρίσκουμε στο pinterest εννοείται. Εύκολα και γρήγορα τον άλλαξα στα γούστα μου,
Χρησιμοποίησα  
  • πλαστικό λευκό χρώμα
  • μεταλλικό χρυσό σπρέι 
  • αυτοκόλλητη ταινία

Έβαψα με τρία χέρια στην αρχή, μια στρώση τη φορά. Περίμενα ένα βράδυ να στεγνώσει ο δίσκος για σιγουριά. Την επόμενη μέρα με οδηγό τις ταινίες συνέχισα με το μεταλλικό σπρέι. Άφησα ένα απόγευμα και ήταν έτοιμος ο δίσκος από χρυσάφι. 
                                   

Σας άρεσε; Έκανα καλά που δεν τον πέταξα;

Καλή εβδομάδα σας εύχομαι φίλοι μου και θα ήθελα και μια συμβουλή!!!

  Ποιο βιβλίο να διαβάσω στην παραλία και όχι μόνο γιατί οι ζέστη άρχισε για τα καλά .. 


54 σχόλια :

  1. Ε όχι και να τον πεταξεις! Νομίζω άξιζε ο κοπος σου γιατί έγινε αγνώριστος και πανέμορφος! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Σωτηρία μου.. Να περνάς τέλεια και εσύ!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλά έκανες Ίριδα γιατί έγινε υπέροχος! Πρώτη φορά πάντως βλέπω πλαστικό χρώμα (υποθέτω αυτό που βάφουμε τους τοίχους;;!) εφαρμοσμένο σε δίσκο! Τέλειο και το κασπώ αλλά και το στρογγυλό λευκό τραπέζι!
    Όσο για το βιβλίο κι εγώ είμαι σε αναζήτηση, οπότε για να δούμε τι θα προταθεί.
    Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ναι Δήμητρα πλαστικό για τους τοίχους είναι! Αυτό μόνο είχαμε σπίτι και είπα να το δοκιμάσω κι ότι βγει. Ευτυχώς έβαψε τέλεια. Ούτε καν το αραιωσα δλδ. Το τραπέζι είναι ικεα και επειδή το έχω χρόνια το βαρέθηκα να σου πω. Θέλω ξύλινο.
      Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα.

      Διαγραφή
  3. υπεροχος ο δισκος και γενικα ολο το σκηνικο που εχεις ετοιμασει εκει. και μια και διαβαζεις Μαρξ, μηπως να σου στειλω και δικα μου πραγματα να μου τα βαψεις??? χαχαχαχα ασχετο I know!

    βασικα φετος εχω βιβλια, χρονο δεν εχω. το τελευταιο που ελαβα ως δωρο ειναι Το Νημα απο Victoria Hisslop, που εχει και φοβερες κριτικες. αν το διαβασω θα σου πω και τη δικη μου!

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαα!!! Στείλε ελεύθερα τώρα που πήρα μια γεύση κόλλησα!!! ΜΜμμ η Hislop ακούγεται ενδιαφέρουσα!!! Σε ευχαριστώ Ζηνα μου καλή εβδομάδα!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλά έκανες και δεν τον πέταξες! φυσικά και μου αρέσει, υπέροχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαχούλα!!! Να είσαι καλά και καλή εβδομάδα!!! Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  5. Να είσαι σίγουρη πως και εγώ στη θέση σου έπαιζε να αγοράσω το δίσκο, με τραβάει το ρομαντικό, και μετά το μετανιώνω!! χαχαχα Πάντως προτιμώ το after, πολύ σικ!! Έχω και εγώ ένα πλαστικό δισκάκι που όλο λέω να φτιάξω αλλά δεν... Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και όλο το σύνολο στο τραπεζάκι!! Καλή εβδομάδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις και εσύ μικρά φτερωτά αγγελάκια σε κάθε λουλούδι φίλη μου εε; Είμαστε γλυκούλες και ρομαντικούλες μωρε :)) Ετσι την πάτησα κι εγω και τσούπ τον αγόρασα το δίσκο..
      Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη!!! Πολλά φιλάκα <3

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να σου πω για αυτό που ρώτησες. Αγόρασα 6 βιβλία πέρυσι το καλοκαίρι και μόνο 2 κατάφερα να διαβάσω! Το ένα 'Στους δρόμους του Καΐρου' της Πέρσας Κουμούτση μου άρεσε γιατί περιγράφει τους Ελλήνες της Αιγύπτου και κάνει αναφορές και στα έργα του Αιγύπτιου Νομπελίστα Ναγκίμπ Μαχφουζ. Πρόπερσι διάβασα το 'Μέρες Αλεξάνδρειας' του Στεφανάκη και την 'Αρχόντισα της Σμύρνης' του Θάνου Κονδύλη https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1000892/meres-aleksandreias https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1000486/h-arxontissa-ths-smyrnhs Καταπληκτικά και τα δύο!
      Και βέβαια αν δεν το έχεις διαβάσει 'Αθηνά, ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη' το έχω διαβάσει πριν χρόνια και ακόμα το θυμάμαι!
      Έχω και αλλα αμα σε ενδιαφέρει.. :)) με διαφορετικά θέματα. Καλό διάβασμα!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες... θα τα κοιτάξω σίγουρα!!! Βλέπω σου αρέσει η Αίγυπτος.. να σου προτείνω και αν δεν το έχεις διαβάσει... ψάξε για το Σινουχέ ο Αιγύπτιος του Μίκα Βάλταρι... θα σου αρέσει 100% ..

      Διαγραφή
  6. Ε, όχι και να τον πετούσες! Εγινε πολυ κομψός και φρέσκος!
    Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί αν ήμασταν εμείς που αγοράσαμε κάτι ή ήπως το έκανε κάποιος που είχε πάρει τη θέση μας; Χα,χα! Ευτυχώς υπάρχει το diy και καμιά φορά σώζει την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές φορές ναι.. χαχα!!! Είναι όπως όταν κοιτάμε παλιές φωτογραφίες και αναρωτιόμαστε ποιος μας έντυνε!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!! Ευχαριστώ πολύ και να περάσεις μια όμορφη εβδομάδα!!!Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλό το σλόγκαν σου "why buy when you can diy?". Στην αρχή διάβασα die, γιατί αυτό κάνει ομοιοκαταληξία...Φυσικά τίποτα δεν πάει χαμένο, αυτή είναι η φιλοσοφία άλλωστε του reuse, reduce, recycle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι Ελευθερία μου.. σου δίνει μια άλλη ευχαρίστηση η όλη διαδικασία. Μια προσμονή για το αποτέλεσμα που νιώθεις σαν μικρό παιδί... Σε ευχαριστώ και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  8. Great work! I love when people give a second life to old things!
    Love your blog, I`m your new follower on GFC now:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημιούργησες! Τον έκανες αγνώριστο και πολύ πολύ όμορφο!! Η καλλιτεχνική σου φύση με έχει αφήσει άφωνη τελευταία! Όσο για τον Μαρξ...καλά το πας αργά...έτσι εμπεδώνεται καλύτερα! ;) Εγώ έχω 1,5 χρόνο να πιάσω βιβλίο στα χέρια μου :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τοοόσο πολύ αγαπημένη μου... Δυστυχώς μετά τη μικρή έχω μείνει πίσω με το διάβασμα.. εγώ που τελείωνα έναν τόμο σε μια εβδομάδα, τώρα θέλω 1 μήνα να τελειώσω ένα. Σνιφ!!!

      Διαγραφή
  10. Λοιπόν, έχω ακριβώς τον ίδιο δίσκο, τον ρομαντικούλη εννοώ.
    Μ' αρέσει πάρα πολύ όπως τον μεταμόρφωσες, αλλά μου άρεσε και ο ρομαντικούλης, και να φανταστείς ότι εγώ δεν φημίζομαι και για τρελούς ρομαντισμούς.
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα μου εγώ τον βάζω στις παρορμητικές αγορές.. ακριβώς επειδή είναι ομορφούλης και ρομαντικούλης... απλά όταν τον πήγα σπίτι διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να τον εκμεταλλευτώ, κάτι που με χάλαγε.. ειδικά όταν έβαλα επάνω τα απλά κολονάτα ποτήρια μου και είδα δεν πήγαιναν καθόλου.. Οπότε είπα να τον κρατήσω στο τραπέζι του σαλονιού σε διαφορετικό στυλ.
      Φιλιά πολλά κι από μένα <3

      Διαγραφή
  11. Βρε καλά έκανες δεν λες τίποτα!Έγινε πολύ εντυπωσιακός!Εγώ τον προτιμώ πολύ ετσι πάντως! Καλή εβδομάδα κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ φίλη μου... Καλή εβδομάδα να έχουμε και σε φιλω!!!

      Διαγραφή
  12. Έχω να πω ότι τον έκανες καλύτερο απ' ότι ήταν (είμαι σίγουρη!!!). Λοιπόν εγώ τον τελευταίο καιρό διαβάζω ............ Τον μικρό Νικόλα! Ναι, ναι!!!! Μπορεί να το διαβάζω για τον μικρό το βράδυ αλλά σε πληροφορώ είναι εκπληκτικά βιβλία!!! Μετά το Πάσχα έχουμε διαβάσει τρια στη σειρά και σίγουρα πάμε και για τέταρτο! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα και πολύ μα πολύ σοβαρά!!!! Καληνύχτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου πήρα εννοείται πολύ σοβαρά την πρόταση σου γιατί αγαπώ τα παιδικά βιβλία.. αλήθεια.. όπως επίσης αγαπώ να βλέπω και παιδικά.. όλα τα βλέπω με την κόρη μου γιατί δεν πάει παιδικό.. Ο μικρός Νικόλας θα μας κάνει παρέα το καλοκαίρι σίγουρα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  13. Πολυ ωραια αλλαγη! Μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο πριν μιας κι εγω δεν ειμαι καθολου του ρομαντικου!! Εκανες πολυ καλα που δεν πεταξες το δισκο και ακομα καλυτερα που τον ξεθαψες και τον αλλαξες! Σουπερ λεμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσαυγή μου!!! Μου άρεσε και μένα το αποτέλεσμα αν και πρώτη φορά έβαψα δίσκο χαχα!!! να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομαδα!!! πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  14. Αγνωριστος έγινε ο δίσκος Ίρις μου !!!! Πραγματική μεταμόρφωση και πολύ σικατο το αποτέλεσμα !!! Μπράβο σου για το τέλειο diy !!! Πολλά φιλιά!!! Καλή βδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ιωάννα μου.. καλά μιλάμε φουσκώνω σαν το παγόνι τώρα.. αχα!!! Να είσαι καλά κούκλα μου και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  15. Εννοείται πως έκανες καλά που δεν τον πέταξες. Τον έκανες κομψό και εντυπωσιακό, μπράβο σου! Όσο για το βιβλίο, θα σου πω αυτό που διαβάζω τώρα. Είναι οι "Αντίθετοι" του Διονύση Κονταρίνη! Εμένα, μ' έχει μαγέψει...
    Φιλιά, Ιριδάκι. Καλή σου εβδομάδα!!!
    (Μαρίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ Μαρινάκι μου!!! Βλέπω όλες διαλέγετε έλληνες συγγραφείς.. είναι πολύ καλό αυτο! Τον Διονύσιο Κονταρίνη δεν τον γνώριζα αλλά θα ήθελα οπωσφήποτε να του δώσω μια ευκαιρία.. Καλή εβδομάδα να έχεις φίλη μου!!!

      Διαγραφή
  16. Μου αρεσει πολυ το αποτέλεσμα. Κακόγουστο κ σικ. Μην ανησυχείς για το πλαστικό χρώμα. Εγω βάφω τα πάντα....τα πάντα ομως με πλαστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ευαγγελία μου.. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα από βαφές απλα΄είπα να το δοκιμάσω .. πάλι καλά που πέτυχε.. όχι για το κόστος του δίσκου αλλά γιατί είχα κέφι να τον αλλάξω... χαχα!!! Πολλά φιλιά στέλνω φίλη μου!!!

      Διαγραφή
  17. Πολύ σωστή σε βρισω... τιποτα δεν πετιέται ;)
    Μεσα στην μόδα οι ρίγες σου!

    Kαλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Beauty μου.. χαίρομαι να το ακούω από σένα γιατί εκτιμώ το γούστο σου!!! Σε φιλώωωω!!!

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα!! Έγινε τέλειος έκανες πολύ καλά που δεν τον πέταξες!! Τώρα για βιβλίο χμμμμ σκέφτομαι να διαβάσω το Κορίτσι Online της Zoella γιατί το καλοκαίρι μόνο κάτι ανάλαφρο μπορώ να διαβάσω.....άντε και κανένα περιοδικό χα χα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αθηνούλα μου..εμένα μου αρέσει να διαβάζω μέχρι και κομικ.. αλλά οπωσδήποτε κάτι ανάλαφρο το τσακίζω και μάλιστα αυτά είναι τα καλύτερα γιατι δεν σε κουράζουν.. χεχε!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  19. Δεν θα σχολιάσουμε τον αρχικό δίσκο. Οχι!
    Θα σχολιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πραγματικά είναι εκπληκτικό, σικ και μοντέρνο και απογειωτικό! Καλά έκανες και δεν πέταξες τον "δίσκο" λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ σωστό το "why buy when you can diy" Μπράβο Ιρις !!
    Και μπράβο ξανά για τη νέα ζωή που έδωσες στο αντικείμενο σου μέσα από την δημιουργικότητά! Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νομίζω πως το έχω αποδείξει σχετικά με τους δίσκους και του τι μπορούμε να ξαναφτιάξουμε οπότε ο δικός σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και εντελώς του γούστου μου. Μπράβο Ίρις μου!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ Άρη να είσαι καλά !!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
    3. Εκτιμώ πολύ τη γνώμη σου Χριστίνα μου.. πολύ σε ευχαριστώ!!! Το ταλέντο σου στο diy ειναι priceless!!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  21. Το πως του πήγε το χρυσάφι δεν λέγεται! Μεταμόρφωση πραγματική! Κουκλί το δισκάκι! Μου βάζεις ιδέες Ίρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπήκαν ιδέες στο μυαλό σου Σοφία μου θα μας αφήσεις σίγουρα άφωνους!!! Μακάρι!!!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!! Σμουυτς!!!!

      Διαγραφή
  22. Όχι, πιστεύω πως έπρεπε να τον πετάξεις! Τον έκανες άθλιο!!!
    Πλάκα κάνεις???!!!! Είναι όνειρο!!!
    Είναι από τις δημιουργίες που απλά... τις χαζεύεις με τις ώρες!!! 1000 μπράβο!!!
    Για βιβλίο τί να σου πω?
    Εγώ το "Άγγελοι στα σκουπίδια" θα διαβάσω μόλις βρω χρόνο, αλλά δεν είναι καθόλου light!!! Για παραλία πέφτει βαρύ!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα τρελοκόριτσο!!! πολύ σε ευχαριστώ... με κάνεις και χαμογελάω σαν μικρό παιδί!!! πάω να δω για το βιβλίο γιατί δεν έχω θέμα όλα τα διαβάζω...!!! όλες τις ώρες!!! Σε φιλωωωωω!!! <3

      Διαγραφή
  23. Πάλι καλά που δεν τον πέταξες! Πανέμορφος έγινε! Πολύ σικ και μοντέρνος! Σχετικά με τα βιβλία θα σε απογοητεύσω γιατί διαβάζω πολύ φαντασία που δεν ξέρω αν σε εμπνέει! Αυτή την περίοδο συνεχίζω ακάθεκτη τα βιβλία του GoT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κωσταντινα μου.. Δεν γνωρίζω τον Got πάω όμως να κάνω ένα Google search ♡ φιλιά πολλά !!!

      Διαγραφή
  24. Τον δίσκο τον έκανες πανέμορφο Ίρις μου!! Πολύ του πηγαίνει το λευκό με το χρυσό!! Ταίριαξες και το γλαστράκι, μπράβο!! Πάρα πολύ ωραίες και οι φωτογραφίες σου!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Θάλεια, όπως πάντα είσαι ένα θησαυρός γλυκύτητας!!!

      Διαγραφή
  25. Αξιζε ο κόπος σου το αποτέλεσμα καταπληκτικο! Θέλω κι εγω τετοιο δισκο! Και βέβαια πολύ καλύτερος απο πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ααααα εκπληκτικό και φτιαγμένο με γούστο! Μου αρέσει καλύτερα έτσι όπως το μεταποίησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014