Σελίδες

23 Μαΐου 2015

Fruit Sushi Rolls



Τι κάνετε αγαπημένοι μου φίλοι; Πάνε τόσες μέρες που δεν ανέβασα καμιά ανάρτηση λόγω θεμάτων με την υγεία μου, δυστυχώς υποφέρω από αλλεργίες και άσθμα. Προσπαθώ να μην χάνω το κέφι μου αλλά πολλές φορές αυτό ήταν αδύνατον. Αυτές τις μέρες άλλαξα αγωγή και γιατρό και είμαι κάπως καλύτερα. 
Το μόνο ας πούμε ''καλό'' της αλλεργίας μου είναι η αυξημένη μου όρεξη για φρούτα. Εγώ όμως αν δεν τα βουτήξω και λίγο στην πραλίνα δεν νιώθω ... οπότε η PagingFunMums με βοήθησαν να φτιάξω αυτές τις μικρές λαχταριστές μπουκιές από banana και nutella τυλιγμένα σε πίτα tortillas.  Ένα ''σόυσι'' φρούτων ας πουμε!


Χρειάζονται μόνο τρία υλικά, απλά εγώ πρόσθεσα και έξτρα τη φράουλα για να μοιάζει λίγο με silly-sushi. 
Απλώνουμε στην τορτίγια την πραλίνα μας και μέσα τυλίγουμε την μπανάνα μας. Κλείνουμε και κόβουμε σε μπουκιές. Σερβίρουμε με κομμάτια φράουλας αν μας αρέσει. 
Δεν απαιτούνται ξυλάκια για το φάγωμα.. χαχα!!!



Συγνώμη που έχω χάσει και τόσες αναρτήσεις σας όμως ελπίζω να σας γλυκάνω με αυτά τα μίνι ρολάκια και να με συγχωρήσετε.
  
Δεν είναι πανεύκολα;  Φτιάξτε τα το πρωινό της Κυριακής λοιπόν και πείτε μου αν σας άρεσαν! Καλό Σαββατοκύριακο σας εύχομαι <3

48 σχόλια :

  1. Υπέροχα είναι!!! Αχ κορίτσι μου κουράγιο και περαστικά! Όλα καλά θα πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα μας κάνεις!!!!!
    Και με ξυλάκια θα τα έτρωγα, γιατί μοιάζουν τόσο εξωτικά!!!...αλλά τέτοια συνταγή, με τέτοια εκτέλεση, πρώτη φορά βλέπω...και δεν την χορταίνω!!!!!!!
    Μπράβο Ίριδά μου!!!
    Σκέψου να ήσουν και καλά, τι θα μας παρουσίαζες δηλαδή ;)
    Περαστικούλια σου και γρήγορα κοπέλα μου, είναι άτιμο πράγμα οι αλλεργίες...το γνωρίζω!!

    Πολλά-πολλά φιλάκια...για να γιάνεις!!!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ γλυκούλα μου!!!! Είσαι χρυσή!!! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

      Διαγραφή
  3. Γεια χαρα!
    Μπουκια και συγχωριο... μεγάλη φαν της μερεντας/νουτέλας!
    Εχω μπανανες και φράουλες... μετα ομως απο την προχτεσινο εορτασμο της μισης Ελλάδας
    και καθ οτι εφαγα γλυκα για ενα χρόνο, λέω να τα κάνω χυμο χα χα
    και πινοντας το να χαζευω τις λαχταριστές φωτογραφίες σου!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε νιώθω απόλυτα όμως.. πριν χρόνια για ένα διάστημα από το Γυμνάσιο μέχρι το Λύκειο δεν μπορούσα να δω νουτέλα με τα μάτια.. είχα φάει ένα βάζο ολόκληρο και όπως κατάλαβες έκανα 6 χρόνια να τη δοκιμάσψ ξανά! Χρόνια Πολλά εύχομαι σε όποιον δικό σου γιόρταζε φίλη μου.. Εκει που λές θα τα έκανα χυμό κλαίωωω!!! Εισαι Θεά!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή δύναμη, Ίριδά μου, και περαστικά να είναι!!!
    (δεν πειράζει που έχασες κάποιες αναρτήσεις, ας είσαι γερή και θα βρισκόμαστε διαδικτυακά)

    πάντα πανέμορφες οι φωτό σου και οι συνταγές σου!

    φιλιά και την αγάπη μου, Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά κορίτσι μου ξέρω πόσο δύσκολα είναι...η μικρή μου κόρη πάσχει από αλλεργικό άσθμα και γνωρίζω από πρώτο χέρι. Είναι ότι πιο εύκολο έχω δει τελευταία και τόσο εμφανίσιμο. Το pinαρω άμεσα... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου, εύχομαι να μην ταλαιπωρείται η κούκλα σου καθόλου, γιατί δεν παλεύεται η δύσπνοια.. Εγω μεχρι τέλος Ιουνίου είμαι χάλια.. φέτος ήμουν πιο άσχημα από ποτέ. δυστυχώς το καυσαέριο χειροτερευει την κατασταση. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και καλή δύναμη στην κόρη σου. Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. Αχ αυτές οι αλλεργίες που ταλαιπωρούν ενα σωρό ανθρώπους! Εύχομαι να περάσει γρήγορα! Ομοιοπαθητικη εχεις δοκιμάσει?? Όσο για το γλυκο sushi τι να πω, απλα λαχταριστο και υπέροχο! Φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σωτηρία μου!!! Ομοιο δεν έχω δοκιμάσει γιατί ακούω οι απόψεις να διαφέρουν και εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στην πρακτική αυτή. Σε φιλώ!!! <3

      Διαγραφή
  7. Περαστικά Ίρις! Οι αλλεργίες μας ταλαιπωρούν λίγο πολύ τους περισσότερους από μας, είναι άτιμες... Λαχταριστά τα σοκολατο sushi !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Άρη, άτιμες δεν λες τίποτα, ειδικά όσοι έχουμε αλλεργία στα αερόβια είναι χάλια.. γιατί ΟΚ αν είχα στο φιστικί απλά θα το απεφευγα... τωρα όμως τι να κάνω να μην αναπνέω;; χαχα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  8. Εντυπωσιακά φαίνονται και μια χαρά υποκατάστατο της κλασικής κρέπας! Τέλεια ιδέα. Περαστικά σου εύχομαι με τις αλλεργίες, σε κατανοώ απόλυτα γιατί κι εγώ υπέφερα χρόνια αλλά για κάποιο λόγο φέτος είμαι καλύτερα :)

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά εγω ας πουμε πέρυσι ήμουν πιο καλά απ'ότι φέτος... το αντίθετο από σενα.. Ύπουλες όμως οι αλλεργίες και ταλαιπωρούν κόσμο :( Καλό βράδυ να έχεις και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  9. Ίρις περαστικά, είναι δύσκολη η Άνοιξη ως εποχή για το άσθμα, αλλά με την καλύτερη αγωγή όλα θα πάνε καλά. Αυτό το γλυκό σούσι είναι υπέροχο....τορτίγιες με πραλίνα φτιάχνουμε συχνά μόνο που δεν βάζαμε φρούτα και δεν τα κόβαμε τόσο λαχταριστά που να μοιάζουν και με σούσι! Μπανάνα και φράουλα ταιριάζουν ιδανικά και θα τα προσθέσουμε την επόμενη φορά. Φιλιά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Ελευθερία, σε ευχαριστώ!!! Εγώ έβαζα πραλίνα στις πίτες για σουβλάκι αφού πρώτα τις ζέσταινα στην τοστιέρα. Μεγάλη απόλαυση... τώρα έβαλα τορτίγια γιατι δεν είχα πιτούλες αλλά και με αυτέ είναι νοστιμότατο ...!!! Σε φιλώ!!!!

      Διαγραφή
  10. Καλά τέλεια η ιδέα σου Ίρις μου!! Πολύ λαχταριστά! Ο συνδυασμός νουτέλα και φράουλας είναι πραγματικά ονειρεμένος!! Κουράγιο με τις αλλεργίες, λίγο έμεινε έρχεται το καλοκαιράκι!! : ) Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου Αθηνά, ευτυχώς είμαι καλύτερα με τα νέα μου φάρμακα.. άλλος ανθρωπος στην κυριολεξία!!! Σε φιλώ, μαζί και την κουκλα σου!!!

      Διαγραφή
  11. βρε φιλεναδα...τι τρωτε καθε Κυριακη πρωι στο σπιτι σας? μια ρολακια με νουτελα και φραουλα, μια κεικ και puncakes... τι να πω...να σου ερθω για καφε????

    Περαστικουλια και σιδεροκεφαλη! οι αλλεργιες ειναι θεμα δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηνάκι μου η Κυριακή είναι μέρα μεγάλης χαράς γιατι είναι η μοναδική μέρα που βλέπει η μικρή τον μπαμπά της από το πρωί ως το βράδυ οπότε απο τα πρωινά μεχρι αργά θέλουμε να είναι όλα ξεχωριστα!!! Εγώ θέλω να έρθεις για καφέ, γι αγεύμα ή και για δείπνο,,θα ήταν μεγάλη μου χαρά!!! Σε ευχαριστω πολυ πολύ!!!!

      Διαγραφή
  12. Έχω μπεί στη φωτογραφία κυριολεκτικά!! Είσαι υπέροχη!! Τι ιδέα είναι αυτή?? Δεν θα περιμένω ξυλάκια και πιρούνια θα βουτήξω με τα χέρια τα οποία θα γλείψω κιόλας! Περαστικά Ιριδάκι μου..ξέρω πόσο δύσκολο είναι περνάει τα ίδια ο Μάριος και το ζω. Λίγο υπομονή θα φύγει όλο αυτό της εποχής! Περιμένουμε νέα σου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα μου όμορφη!!! Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου και την υποστήριξη!!! Περαστικά και στον Μαριο γιατί τον καταλαβαίνω!!! Ευτυχώς είναι εποχικό όπως είπες και τα βασανα θα υποχωρήσουν σιγα σιγά... Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και τα φιλιά μου, και ακόμα περισσότερα στα 2 σου αστέρια!!!

      Διαγραφή
  13. Αχ βρε Ιριδάκι, αυτές οι αλλεργίες ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους!!! Περαστικά και κουράγιο, αγαπημένη φίλη!!! Μας γλύκανες με το παραπάνω με την εύκολη συνταγή σου... Πολλά, πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ θερμά κορίτσια μου, χαίρομαι που σας άρεσαν.. τα έχω φτιάξει και με πίτα από σουβλάκι αφου πρώτα τις ζεσταινα έβαζα μέσα στην πιτούλα μια μπανανα και πραλίνα τύλιγα με αλουμινόχαρτο και το έδινα στη μικρή... Σας φιλώ και εγω!!!

      Διαγραφή
  14. Ελπίζω να είσαι καλύτερα αυτή την εβδομάδα και να σταματήσει να σε ταλαιπωρεί το συντομότερο!! Εγώ το γνωστό shushi δεν το πλησιάζω αλλά αυτό το silly shushi θα το έτρωγα ευχαρίστως και με τα χέρια!!!! χαχαχα Το βλέπω και γλείφομαι!!! Εγώ πάντως θα έβαζα και την φράουλα αλλά μπορεί να του έβαζα και λίγη σαντιγί για γαρνιτούρα...αφού την κάνω την αμαρτία!!! ;))) Πολλά φιλιά κοριτσάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Ευτυχώς είμαι καλύτερα!!! Χαίρμαι πολύ που σου άρεσε.. και εύχομαι να το απολαύσεις με τη σαντιγί που θα του δώσει σίγουρα ααλλη αίγλη!!! Θα το δοκιμάσω κι εγω έτσι,,, μμμμ!!!! πολλά φιλάκια κι από μένα <3

      Διαγραφή
  15. Εγώ σε συγχώρεσα ήδη με το που είδα το εύκολο και πεντανόστιμο fruit sushi σου.
    Περαστικά,εύχομαι.Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου σε ευχαριστώ!!! Να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστή!!! Πολλά φιλιά στέλνω και εγώ!

      Διαγραφή
  16. Περαστικά ίρις μου και σε καταλαβαίνω πάντως η συνταγή που μας προτείνεις είναι μέσα στις προτιμήσεις μου και πολύ νόστιμη φαντάζομαι....φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου, είμαι ήδη πολύ καλύτερα!!! Χαίρομαι τόσο που σου αρέσει ♡ Πολλά φιλιά στέλνω και εγώ!!!

      Διαγραφή
  17. Ιρις....μας πέθανες :D
    Υπέροχα!
    PS. Περαστικούλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκλι μου σε ευχαριστώ, ευτυχώς συνήλθα αρκετά γρήγορα!!!! Λόγω φαρμάκων βέβαια αλλά αφού δε γίνεται αλλιώς; Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  18. Ίριδά μου σου εύχομαι πολύ γρήγορα περαστικά! Η συνταγή που μας δίνεις είναι ωραιότατη!! Νομίζω ότι θα αρέσει και στην κόρη μου και τις φίλες της και θα είναι ένα ωραίο κέρασμα!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα να την κάνεις Θάλεια μου στα κορίτσια, θα τους άρεσει σίγουρα!!! Δεν ειναι τίποτα φοβερό απλά έχει την τσαχπινιά της παρουσίασης ... Θα γελάσουν κιόλας άμα τους πας και ξυλάκια , χαχα!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ.. φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  19. Μας γλύκανες πολύ!!! Θέλω κι εγώ!!! Τι θα πρωτοκάνω το ΣΚ δεν ξέρω. Πάντως σίγουρα θα βουτήξω τα δάχτυλα σε σοκολατένια φράουλα!!!!! Καλημέρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και αν ετοιμάσεις Χριστίνα μου ωραίο θα είναι 100%... Εύχομαι να περάσεις ένα όμορφο τριήμερο!!! Πολλά φιλιά στέλνω !!!

      Διαγραφή
  20. Περαστικά σου Ίριδα, πλησιάζει το τέλος των αλλεργιών...!
    Μέχρι τότε, τσίμπα ένα "frushi" για παρηγοριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια μου... που το σκεφτήκατε αμέσως το frushi χαχα απίστευτες είστε!!!Είμαι πολύ καλύτερα τώρα... τα μεγάλα ζόρια πέρασαν... Ελπίζω να μου είστε καλά και εσείς!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  21. Είναι τέλεια λέμε!!! Γευστικά και φρουτένια!!!! Πολύ σ'ευχαριστούμε Ίριδα για την τέλεια καλοκαιρινή ιδέα για ένα μονδέρνο και σούπερ γιάμι έδεσμα!!
    Περαστικά σου!!! Ταλαιπωρείται και ο χάσμπαντ μου από αλλέργία και σε νιώθω (εν μέρη).
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά και στον σύζυγο Δήμητρα μου... ευτυχώς εγώ καλυτερευσα γρήγορα με την αλλαγή αγωγής!!! Σε ευχαριστώ και τα θετικά σου σχόλια, χάρηκα τόσο που σου άρεσε και ελπίζω να το φτιάξετε!!! Σας φιλώ!!!!

      Διαγραφή
  22. Υπέροχη συνταγή!!! Φαίνονται υπέροχα!!!
    Μας έδωσες μια πολύ ωραία ιδέα!!
    Περαστικά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιώργο!!!Θέλω να δω την ιδέα σου σύντομα.. είμαι περίεργη βρε!!! Τι θα μας ετοίμασεις!!!!

      Διαγραφή
  23. Ίρις μου περαστικά σου! Χρόνια είχα άσθμα και κάπου κάπου με θυμάται, οπότε μπορώ να σε καταλάβω.
    Πω πω είναι και βράδυ, βλέπω και αυτό, με αποτελείωσες!
    Αγαπάμε merenda, nutella κι ότι έχει να κάνει με σοκολάτα.
    Δεν ήξερα πως τις τορτίγιες μπορείς να τις φας και.. γλυκές!
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, εύχομαι ολόψυχα να μην σε ταλαιπωρεί το άσθμα σου και σένα!!! Χαίρομαι πουσου άρεσε η συνταγή... δοκίμασε τις τορτίγιες γλυκές και θα σου αρέσουν σίγουρα... πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  24. Σε καταλαβαίνω με τις αλλεργίες! Δυστυχώς χτυπάνε κόκκινο αυτή την εποχή! Τα ρολάκια σου φαίνονται τέλεια! Και εμφανίσιμα και πρέπει να είναι και πεντανόστιμα! Την έψησες την τορτίγια ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου, να είσαι καλά και εσύ φίλη μου!!! Τις τορτίγιες δεν τις έψησα όχι άλλα αν θες μπορείς να τις ζεστάνεις να λιώσει η νουτελα και θα είναι ακόμα πιο νόστιμες!!! Τα έχω φτιάξει με πιτα από σουβλάκι, ζέστανα τις πιτες στην τοστιέρα, πρόσθεσα νουτελα και μπανάνα μαζί μαζί με φράουλες και ήταν μούρλια... οπότε και η τορτίγιες αν ζεσταθουν το ίδιο ωραίες θα ναι.

      Διαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014