Σελίδες

19 Απριλίου 2015

Ανοιξιάτικο notebook


Αν ξεχνάς  μέχρι και το τι έφαγες χθες όπως εγώ, τα προσωπικά σημειωματάρια θα σε σώσουν... όποιο μέγεθος και αν επιλέξεις θα σε διευκολύνουν να οργανώσεις τις σκέψεις σου, να καταγραφείς φευγαλέες ιδέες.. ή και τις αγαπημένες σου συνταγές... !
Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει και ντύσε το με τις γνωστές- αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες washi tape       


Εγώ αγόρασα ένα απλό σημειωματάριο χωρίς εξωτερικό σχέδιο και κόλλησα 3 διαφορετικές ταινίες όπως και ένα απλό κομμάτι χαρτόνι που γράφει open me ασύμμετρα κομμένο για να χρησιμοποιήσω την άκρη του ως σελιδοδείκτη. 


Σας εύχομαι μια όμορφη Κυριακή με.... 

ΜΕΡΙΚΈΣ ΑΚΟΜΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΤΕΙΤΕ 
WASHI CRAZINESS

Κόλλησε την σε χειροποίητα δώρα

Φτιάξε σχέδια στο παιδικό δωμάτιο

 
 Ετοίμασε cupcake toppers

                                                        Via                              Via
                                     Δώσε χρώμα στα απλά γυάλινα μπουκάλια







62 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου ίρις μου,τόχω και εγω αυτό με το να ξεχνάω,οπότε η λύση είναι μια να καταθέτουμε τις σκέψεις μας σ'ένα σημειωματάριο,ελπίζω να μην το ξεχνάμε και αυτό...χαχαχαχα....φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά έχω θέμα με τη μνήμη μου Μαρία, χαχα!!! Να ανησυχώ;; Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη.. να έχεις μια όμορφη Κυριακή!!! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  2. Κουκλίστικο έγινε τό σημειωματάριο Ιρις μου!!!Εχω αγόρασει καί εγώ washi tape καί μού έδωσες φοβερές ιδέες!!!Νά σαι καλά!!Καλή εβδομάδα!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ φίλη, εκμεταλλευσου τις ταινίες γρήγορα!!! Είμαι σίγουρη θα μας εκπλήξεις με τις ιδέες σου... Φιλακια πολλά και να περνάς τέλεια!!!

      Διαγραφή
  3. Αδελφούλα θα στο κλέψω! Έγινε πολύ ωραίο κ ξέρεις το ροζ δεν είναι το χρώμα σου... στο πα; χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ; Ένα μικρό κουτσικο δίκιο το έχεις. Είσαι πιο girly από μένα το παραδέχομαι χεχε!!!!

      Διαγραφή
  4. Α χαχαχα γελασα πολύ και γελάω ακόμα για δεν εχω ένα αλλα πολλά σημειωματάρια για να γραφω και να μην ξεχναω. Α! Και ενα ηλεκτρονικό στο κινητό! Και μάντεψε? Ακόμα και ετσι ξεχνάω! Αστο Ίριδα, λέγεται έλλειψη μαγνησίου και η λύση είναι μία: ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!! Αλλά επείδη είμαι chubby γκομενάκι που λεει και ο αντρας μου, καταφευγω στη λυση των σημειωματαριων! Το δικο σου ειναι τελειο και το εκανες πανεμορφο με τη ταινία!!! Αντε και καλά μνημονικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα είσαι α π ί σ τ ε υ τ η!!! Σε νιώθω απόλυτα από κάθε άποψη!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφο το σημειωματάριο μα και οι υπόλοιπες ιδέες μας ξεσηκώνουν!!
    Καλή Κυριακή Iris μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο ένα δύο σημειωματάρια και ένα ημερολόγιο και πάλι δεν μου φτάνουν...πολύ ωραίο το έφτιαξες, ροζ και λουλουδάτο με τις washi tapes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Ελευθερία μου.. την ήθελε έτσι μια δόση λεπτομέρειας το φούξια!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  7. Έχω ένα σημειωματάριο...έχω και ένα άλλο...α, αυτό το έχω πάνω στο ψυγείο, έχω κι άλλο ένα... Λες αν τους βάλω washi tapes να θυμάμαι που τα βάζω και τι στο καλό έχω σημειώσει μέσα?????????χαχαχαχαχαχαχα
    Χωρίς πλάκα, είναι απίθανη ιδέα σου, όπως και οι υπόλοιπες που παρουσιάζεις!!!!

    Πολλά-πολλά φιλάκια Ίριδά μου!!!!
    Καλή εβδομάδα κορίτσι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω Ελένη μου με τιμάς!!! Εγώ έχω 3-4 σε διάφορα μεγέθη.. Χρησιμοποιώ και post iαλλά ξεκολλανε ευκολα τα άτιμα... Σε ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  8. πολυ όμορφο έγινε! με αυτες τις ταινίες πραγματικά μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα! σε ευχαριστούμε για την έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Ντινα μου, δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο diy και γι αυτό προσπαθώ να κάνω απλά πράγματα... Σε φιλώ!!!!

      Διαγραφή
  9. Ααααα στο μυαλό μου ήσουν Ίρις! 'Εφτιαξα κι εγώ πρόσφατα κάποια Notebooks, θα κάνω και σχετική ανάρτηση. Υπέροχο και άκρως ανοιξιάτικο το δικό σου! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ώραια θέλω να τα δω οπωσδήποτε, εμπιστεύομαι τόσο το γούστο σου που σίγουρα θα σε αντιγράψω φίλη μου!!!

      Διαγραφή
  10. εχω παθει τρελα με τα washi tapes και ηδη αριθμώ περιπου 30 διαφορετικα σχεδια!!! και ότι βρω και μου αρεσει με τρελαινει!! το σημειωμεταριο μου και εγω το εντυσα με ταινιες και εχεις απολυτο δικιο...ευκολα και υπεροχα! αλλα μου αρεσε και στα μπουκαλια επανω...και ηδη εχω μαζεψει αρκετα!!!

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήνα μη κάθεσαι κάνε σχετικό ποστ... σίγουρα οι συνδυασμοί σου θα μας εκπλήξουνευχάριστα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια!!! Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  11. Πανέμορφο το έκανες το σημειωματάριο Ίρις μου!! Τέλειες αυτές οι ταινίες και με ξεσήκωσες με όλες αυτές τις ιδέες!! Θα κοιτάξω και εγώ να τις βρω. Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Θάλεια μου, εύκολες και απλές οι ιδέες στο pinterest όπως είδες... με χαρά θα δω τι ετοιμασες!! Φιλακια πολλά !!!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο Ίρις για το ωραίο post !!! Τελευταία έχω δει και εγώ πολλά diy με Washi Tape. Μου φαίνεται πολύ έξυπνο. Φυσικά μου αρέσουν τα σημαιάκια - cake toppers !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως Άρη μου!!! Τα σημαιάκια ξεχώρισα κι εγώ μαζί σου!!!

      Διαγραφή
    2. Ιρις μόλις είδα το banner σου, πανέμορφο !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ Άρη μου, με το pic monkey το πάλεψα !!! Χαίρομαι που σου άρεσε !!!

      Διαγραφή
  13. Και εσύ αφηρημένη πουλάκι μου? Και εγώ τα ίδια άστα! Έχω σημειωματάριο , εννοείται, αλλά όχι τόσο όμορφο σαν το δικό σου! Σε ευχαριστούμε για τις δροσερές ιδέες σου mama Iris!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίλια με τσάκωσες ;) αλτσχαιμερ από τώρα δυστυχώς... Έχω 3-4 σημειωματάρια αλλά κι αυτά τα βάζω πότε στη μία τσάντα πότε στην άλλη, άρα κατάλαβες! Χάχα Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη :* :* :*

      Διαγραφή
  14. Τις ίδιες αυτοκόλλητες ταινίες έχω αγοράσει κι εγώ και θα χρησιμοποιήσω την τελευταία σου ιδέα .Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αλέκα χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.. Σε φιλώ ♡

      Διαγραφή
  15. Μου αρέσει να έχω πολλά σημειωματάρια αλλά στο τέλος (ενώ τα χωρίζω με θέμα) καταλήγω να γράφω σε ένα τα πάντα όλα και γίνεται χάλια! :)) Από οργάνωση δεν το έχω! Το δικό σου έγινε πολύ όμορφο! Η ιδέα με τα μπουκάλια πολύ ανοιξιάτικη!! Αν μου έκανε την χάρη και ο καιρός!! :) Καλή εβδομάδα Ίρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα πάει θα στρώσει κι ο καιρός Ελεανα μου και θα φτιάξει και η διάθεσή μας ελπίζω.. ετσι ευελπιστώ να ξεχνάμε λιγότερο (λες;) Μέχρι τότε θα βολευτουμε στα notes μας !!! Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη !Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  16. Τα σχέδια στο παιδικό δωμάτιο ακόμα πιο εντυπωσιακά! Το σημειωματάριο με το σελιδοδείκτη, καταπληκτικό!!! Ίριδα, έγραψες!!! Φιλιά, φίλη! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένο μου περιοδικό σε ευχαριστώ θερμά!!! Το σχέδιο στο παιδικό μου έκανε εντύπωση κι εμένα, ταλέντο !!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν όλα φίλη μου!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  17. Φετος πηρα και εγω... γιατι εχω αρχισει και ξεχνω ;)
    Το εχω,δε, τσακίσει στις φλούο tapes για να βρισκω ευκολα τα διάφορα σέξιονς χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα σήμερα αγόρασα κι εγώ φλουο τειπς αλλά για άλλο λόγο.. ξεγελαω τη μικρη που θέλει αυτοκόλλητα.. Οπότε της δίνω αυτά που ξεκολλανε ευκολα γιατί τα κανονικά δεν βγαίνουν :(

      Διαγραφή
  18. Κοίταξε πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με τις ταινίες και γω τις προσπερνούσα! Ειδικά τα cupcakes, τα μπουκάλια και το σημειωματάριο τα λάτρεψα! Με ενθουσίασαν! Όσο για το σημειωματάριο...ξεχνάω τόσο πλέον που φοβάμαι θα ξεχάσω το πιτσιφρίκι πουθενά και θα πηγαίνω με άδειο καρότσι...Τέλειες οι προτάσεις σου Ίρις!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Νατάσακι μου όποτε λες πιτσιφρικι χαμογελάω ασυναίσθητα .. που το σκέφτηκες; Αλλά μη νομίζεις.. κι εγώ θα ξεχνουσα τη νεραιδενια μου αν δεν ήμουν τόσο αγχωτικη ... Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και να μου φιλήσεις το μπεμπέ!!!

      Διαγραφή
  19. Πού τις βρίσκεται βρε κορίτσια αυτές τις τρελές ταινίες; Τέλειες είναι!
    Καλή εβδομάδα κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνακι νομίζω τις πήρα τις συγκεκριμένες στο τζάμπο.. αλλά έχω δει και στο ικεα.. Σε ευχαριστώ πολύ !!! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  20. Κοίτα να δείς.. εγώ έψαχνα πόσο καιρό να βρώ ένα σημειωματάριο.. σε όσα μου άρεσε το εξώφυλλο δεν μου άρεσε το στήσιμο των σελίδων και όσα μου άρεσαν οι σελίδες μου φαινόταν πολύ απλό το έξω,... Στο επόμενο θα το δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μάρθα μου.. έχεις δίκιο γθα το στήσιμο.. εμένα στο συγκεκριμένο δεν μου άρεσε απλά συμβιβαστικα λόγω χρώματος...

      Διαγραφή
  21. Πολύ ωραία ιδέα Ίριδα. Είχα διακοσμήσει παρόμοια σημειωματάρια με χρυσό χρώμα αλλά η δική σου εκδοχή μού αρέσει περισσότερο!! Εξίσου όμορφα και τα μικρά κουτάκια!!! Την καλημέρα μου & καλή εβδομάδα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Δήμητρα μου.. χαίρομαι που σου άρεσε.. εγω λόγω απειρίας προσπαθώ να κάνω απλά πράγματα και εύκολα. Καλό ΣΚ εύχομαι και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  22. Υπέροχη ιδέα το σημειωματάριο! Μου αρέσει η ιδέα του να το διακοσμήσω εγώ όπως θέλω! Θα αναζητήσω σύντομα τις ταινίες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ φίλη μου, ότι φτιάξεις εννοείται θέλω να το δω εε; Σε φιλώ ♡

      Διαγραφή
  23. Ίρις μου τέλειο!! Χμμμ ακριβώς ένα τέτοιο μπλε χρησιμοποιώ...λες να το στολίσω λιγουλάκι;; μου έδωσες ιδέες!! Καλό βράδυ Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και αν το στόλισεις εσύ Αθηνά μου θα το απογειώσεις!! Χάρηκα που σου άρεσε!Φιλάκια και καλό Σκ!!!

      Διαγραφή
  24. Πόσο ωραία συνδυασμένα! Μου βάζεις ιδέες Ίρις! Ευχαριστούμε και καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Σοφία μου,. Χαίρομαι!!! Φιλάκια ♡ και καλό Σκ εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  25. Σημειωματάριο έ......χμ.....έχω ένα στη δουλειά και ένα στο σπίτι για το μπλογκ. Φροντίζω πάντα να έχουν ένα σχέδιο που να χτυπάει στο μάτι. Του γραφείου ας πούμε είναι ροζ! Τα washi tapes δεν νομίζω να τα ήξερα. Ωραία ιδέα! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα, οι ταινίες τους δίνουν μια πιο χαριτωμένη πινελιά. Χαίρομαι που σου άρεσε! Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  26. Υπέροχα τα washi tapes! Μπορείς να φτιάξεις πανέμορφα πράγματα όπως το σημειωματάριο σου! Πρέπει να προμηθευτώ άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλη μου.. Είμαι σίγουρη θα τα εκμεταλλευτεις στο έπακρο!!! Φιλάκια πολλά ♡

      Διαγραφή
  27. Πολυ ωραίο έγινε το σημειωματάριο σου! Τώρα τελευταια φλερταρω με την ιδέα των washi tapes! Καλη εβδομαδα να εχεις Ίρις μου! Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια Σωτηρία; Ωραία, θέλω να δω τι θα μας ετοιμάσεις πάλι!!! Σε φιλώ!!! ♡

      Διαγραφή
  28. Ααααα να τα κάνεις σετάκι κυρία μου!! Θα είναι πολύ όμορφο για το γραφείο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι μου πες! Ακόμα δεν έχω φτιάξει το γραφείο μου και να δω πότε θα γίνει κι αυτό...

      Διαγραφή
  29. Πάρα πολύ ωραίες όλες οι ιδέες, σίγουρα θα εφαρμόσω κάποιες, ειδικά τα cupcake toppers είναι και γλυκούλια και πανεύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα, χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!!! Τα toppers είναι ωραία τσαχπινιά ακόμα και για ένα βράδυ finger food στο σπίτι!!! ;) Τα φιλιά μου!!

      Διαγραφή
  30. Πολύ όμορφες ιδέες. Αυτό με τα μπουκαλάκια μου άρεσε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Πωλινα μου.. είναι και εύκολο γιατί εύκολα συλλέγονται διάφορα μπουκαλάκια που μπορούν να γίνουν ωραία βαζα !!! Χαίρομαι που σου άρεσε!! Καλή Πρωτομαγιά να περάσετε! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014