Σελίδες

1 Απριλίου 2015

Ένα ραντεβού στο σπίτι


Μήπως έχετε αραιώσει και εσείς τις εξόδους με τον σύζυγο μετά τη γέννηση των παιδιών; Αν ναι είναι καιρός αυτό να αλλάξει. Αν δεν μπορούμε να βγαίνουμε τακτικά τουλάχιστον επιβάλλεται να το κάνουμε μία φορά το μήνα, σωστά; Αφήστε λοιπόν τα μικρά σας για babysitting σε κοντινούς σας ανθρώπους και απολαύστε ένα βράδυ χωρίς μωρά!!!!

Εγώ ευτυχώς στάθηκα τυχερή αρκετά και έχουμε τους γονείς μου σε απόσταση 5 λεπτών από το σπίτι μας. Οι γονείς μου είναι νεότατοι και διαθέτουν απίστευτη ενέργεια να κρατήσουν τη νεραϊδένια μου, μόνο που η μικρή έχει άλλη άποψη και δεν κοιμάται χωρίς τη μαμά της! Έτσι λοιπόν εγώ την κοίμισα και κατάφερα να φύγω χωρίς να με καταλάβει, με την ελπίδα μην τύχει και ξυπνήσει το βράδυ.

Θέλοντας λοιπόν να τους ευχαριστήσω για την βοήθεια τους σκέφτηκα το Σάββατο το βράδυ που έμειναν κοντά της να τους ετοιμάσω μια μικρή έκπληξη για το δικό τους "night in" όσο εμείς θα απολαμβάναμε έξω το δικό μας ''night out''! 


Τους ετοίμασα ένα απλό cheese plate με λίγες μπουκιές απόλαυσης, που ο μπαμπάς μου ειδικά κατά ευχαριστήθηκε.. Το Ραψάνη είναι αρωματικό με μαλάκες τανίνες και πίνεται πολύ εύκολα, το συστήνω ανεπιφύλακτα. 

Τα τυριά δεν γνωρίζω αν δένουν απόλυτα με το κρασί αλλά η προσπάθεια μετράει έτσι; Άφησα και στον υπολογιστή μια ωραία λίστα από jazz μουσική, πρόσθεσα και τα cupcakes που είχα φτιάξει μια μέρα πριν και έτοιμο το μενού. 

Φρόντισα να τους αφήσω και μια απλή ευχαριστήρια κάρτα για να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που με βοηθούν. Αν σου αρέσει η κάρτα μπορείς να την εκτυπώσεις κάνοντας κλικ στην εικόνα και να γράψεις ότι σε εκφράζει σε όποιον θελήσεις να ευχαριστήσεις! 

free printable
Just right-click on the image and save to your computer

Το βράδυ αυτό ήταν κερασμένο από μας! Σας άρεσε; Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού;


.

67 σχόλια :

  1. Τί γλυκιά σκέψη Ίρις μου !!!! Πολύ ωραία έκπληξη ελπίζω να τα περάσατε ωραία !!!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεευχαριστώ πολύ Αθηνά μου.. ευτυχώς δεν ξύπνησε η μικρούλα και απολαύσαμε μια ωραία έξοδο!!! Καλό μήνα εύχομαι!!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  2. Τι τέλεια ιδέα! Εύγε, εύγε, εύγε! Σίγουρα οι γονείς σου θα λάτρεψαν το ραντεβού τους κι σίγουρα κι εσείς γιατί πάντα η διάθεση είναι άλλη όταν κάνεις κάτι τόσο όμορφο.
    Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δήμητρα μου! Αλήθεια έτσι είναι.. σκεφτόμουν και τα δύο μεγάλα πιτσουνακια μου εκτός του μικρού!!! Καλό μήνα να έχεις φίλη μου και σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. αααα συμπάσχεις και εσύ βλέπω... δεν είναι μόνο η δική μου κόρη κολλημένη επάνω μου!!απίστευτο να μην μπορείς να κάνεις βήμα...και καλά τόσο καιρό έμενα δίπλα δίπλα με την μαμά μου και απλά μου χτυπούσε (αν δεν είχαμε βγει εκτός) και όλα καλά...τώρα που δεν είμαστε πια κοντά είναι θρίλερ το να μένει στην γιαγιά!!
    Η ιδέα σου πάντως πολύ γλυκιά!!!Μπράβο!!!Θέλουν και οι παππουδο-γιαγιάδες την "ανταμοιβή" τους που και που γι όλα αυτά που μας προσφέρουν! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Έλενα, μην ανησυχείς με τον καιρό θα καταλάβει η μικρή σου ότι θα λείπεις και λίγο, απλά θέλει το χρόνο της. Εμένα φαντάσου δεν καθόταν ούτε με τον μπαμπά της. Σιγά σιγά και λίγο λίγο τώρα κάθεται και μισή ώρα μαζί του να κάνω ένα μπάνιο.

      Διαγραφή
  4. αααααα τελειο!!!!
    να υποθεσω οτι η μικρη σας δεν ξυπνησε οποτε το ευχαριστηθηκατε και οι In και οι out!!!
    kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφ ευτυχώς δεν ξύπνησε, πήγε αργότερα η μαμα μου και κοιμήθηκε μαζί της, φόρεσε και μια μπλούζα μου και η μικρή κοιμήθηκε σαν πουλάκι μου είπε! Περάσαμε και εμείς με την παρέα μας ένα τέλειο βράδυ. Του χρόνου πάλι τώρα! Χάχα!!! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Ίρις μου! Πολυ καλη η σκέψη και η ιδέα σου! Σίγουρα θα ευχαριστήθηκαν οι γονεις σου! Και εγώ συμπασχω απο όλες τις πλευρες! Πρωτα κοιμιζουμε τα παιδια και μετα ξεπορτιζουμε!!! Χαχα! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεπορτιζουμε χαχα! Ακριβώς Σωτηρία! Αχ έχουμε και εμείς ανάγκες.. και νομίζω όταν κοιμούνται δεν μας χρειάζονται απόλυτα.. Οπότε ας πάρουμε την ευκαιρία για λίγη χαλάρωση χωρίς άγχος! Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου!!! Πολλά φιλιά !

      Διαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πιά..... αλλά δεν είναι το θέμα μας τα παιδιά. Είναι η κούραση, η βαρεμάρα. Μπραβο πάντως για την κίνηση. Θα πέρασαν καλά και οι γονείς σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μη μου βαριέσαι βρε, θα δεις μέχρι να βγεις 1-2 φορές και μετά θα σου αρέσει!!! Περάσαμε και οι τέσσερις όμορφα!!! Καλό μήνα να έχεις! Φιλάκια ♡

      Διαγραφή
  7. Βρίσκω απίστευτα όμορφο και τρυφερό αυτό που έκανες για τους γονείς σου!
    Είμαι σίγουρη ότι τους συγκίνησες και τους ευχαρίστησες πολύ!
    Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι οι αγάπες μου το χάρηκαν! Σε ευχαριστώ πολύ Έλενα μου.. να έχεις έναν καλό και ήρεμο μήνα! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  8. Πόσο τρυφερή σκέψη, Ίριδα!!! Μπράβο σου!!! Τιμή μας να είσαι φίλη μας, ειλικρινά!!!! Καλό, γλυκό σου μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε κορίτσια αλίμονο.. εμένα είναι τιμή μου που με εκτιμάτε!!! Σας υπερευχαριστω μέσα απ'την καρδιά μου!

      Διαγραφή
  9. Ευτυχώς εμένα ο δικός μου δεν εχει προβλημα, κοιμάται με μεγάλη χαρά και στους δικούς μου γονείς και στην πεθερά μου κι ετσι οπότε χρειάζεται τον αφήνω απο νωρίς κι ετσι ετοιμάζομαι κι εγω με την ησυχία μου! Δεν είχα σκεφτεί ποτε να κάνω στους γονείς μου μια τέτοια ομορφη πιατέλα για να τους ευχαριστήσω! Μου έβαλες ομως ιδέα καθώς και π δικός μου μπαμπάς θα ξετρελαθεί!!!! Φιλάκια πολλά Ιριδάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά σε βρίσκω φίλη μου.. η δικιά μου είναι κολιτσιδα! Σε ζηλεύω :) Ετοίμασε του μπαμπάκα κάτι τέτοιο και θα δεις πως θα λάμψουν τα ματάκια του μωρέ!!! Σε ευχαριστώ πολύ και να έχεις έναν όμορφο μήνα Αναστασία μου!!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία ιδέα και τρυφερή! Μου αρέσει που δεν παίρνεις δεδομένη την βοήθεια των γονιών σου!Μπράβο σου για τη σκέψη!!Καλό Μήνα^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Λίλια μου, αλήθεια σε ευχαριστώ , χρειάζονται και εκείνοι την περιποίηση τους.Μου άρεσει να κάνω μικρές εκπλήξεις στους δικούς μου. Παλιότερα είχα κάνει ένα σούπερ πάρτυ για τη χρυσή επέτειο των παππούδων μου... εκεί να δεις δάκρυα χαράς.. και αγάπης!!! Κέφια και χορούς.
      Καλό μήνα και σε σενα και πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  11. Τυχερή που έχεις τους γονείς σου κοντά αλλά και οι γονείς σου τυχεροί που έχουν εσένα κόρη! Εμείς έχουμε να βγούμε μόνοι πριν τη γέννηση του πιτσιφρικού δυστυχώς. Συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε τα βράδυα μας αφού κοιμηθεί. Από την άλλη αυτό έκανε το πιτσιφρίκι να προσαρμόζεται και να κάνει ταξίδια μαζί μας αλλά και καλή παρέα σε χαλαρά ποτάκια. Φέτος λέω να μάθει και τις συναυλίες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχου μωρέ Νατασουλα μου, έρχεται και η μικρούλα τώρα και σε σκέφτομαι... Θα έχεις πολύ κούραση χωρίς βοήθεια.Κάνεις πολύ καλα που την παίρνεις μαζί σου όπου μπορείτε, οι δικοί μου γονείς έκαναν το ίδιο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις..Έτσι και εμείς τη μικρη την πάμε σχεδόν παντοΥ και ας κουραζομαστε παραπάνω! Βλέπω στις συναυλίες να ακολουθεί και το νινακι, που θα έχει μάθει από την κοιλιά σου κιόλας!!!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο σου Ίρις, Είμαι κι εγώ τυχερή που οι δικοι μας είναι νέοι. Αυτό που κάνεις με τον καλό σου είναι υπέροχο. Πρέπει να δίνουμε πολύ μεγάλη βάση και στην προσωπική μας σχέση όσο και να κουραζόμαστε. Πολύ ωραία σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Πωλινα μου, εννοείται και εμείς χρειαζόμαστε διάλειμμα κάπου κάπου.. Όσο γίνεται και όσο μπορούμε.. ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Πάλι καλά που έχουμε τους γονείς μας γιατί αλλιώς εγώ δεν θα την άφηνα σε ξένα χέρια!! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Πολλά φιλιά στέλνω και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  13. Πάντα τέτοια! Έτσι κρατιέται ζωντανός ο έρωτας και δεν χάνεται το ενδιαφέρον! Να περνάτε καλά εύχομαι! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Εύα μου, έτσι πρέπει για όλους μας!!! ♡♡♡ Καλό μήνα σου εύχομαι! Φιλάκια πολλά !!!

      Διαγραφή
  14. Αυτή σου η κίνηση δείχνεις ότι σου αρέσει να ανταποδίδεις και μάλιστα με πολύ ωραίο τρόπο...εύγε κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.. Έμειναν όμως πολύ ευχαριστημενοι, ευτυχώς.
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρία μου και καλό μήνα εύχομαι!

      Διαγραφή
  15. Πόσο τρυφερή χειρονομία στους γονείς σου που είναι τόσο πολύτιμη η βοήθειά τους.
    Για ραντεβού πότε βγήκαμε τελευταία;;;.... Δεν θυμάμαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμάσαι; Πω πω Ελευθερία μου.. Μην το αφήνεις τόσο! Σύντομα κανόνισε κάτι.. κρίμα είναι... Σε ευχαριστώ για τα σχόλια θερμά και σου εύχομαι καλό μήνα. Φιλάκια στις κούκλες σου!!!

      Διαγραφή
  16. Τυχεροί που έχετε τους γονείς κοντά και τυχεροί και οι γονείς σου που έχουν μια υπέροχη κόρη!!! Λίγοι σκέφτονται έτσι και ακόμη πιο λίγοι το δείχνουν!!! Και όλο το σκηνικό που ετοιμασες τέλειο!!! Καλό βράδυ και καλό σου μήνα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ιωάννα !!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι!!! Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  17. Μπράβο στον μπαμπά και στη μαμά! Να βγαίνετε παιδιά μου να διασκεδάζετε χωρίς ενοχές! Για να έχεις να δώσεις πρέπει και να ανανεώνεσαι! :)) Φιλάκια κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κούκλα μου, μια χαρά το έθεσες!!! Respect!!!! Να σαι καλά Χριστίνα μου, Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι και σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  18. Σωστή.......καταπληκτικη ιδεα κ άψογη υλοποίησης μπραβο κιόλας που προσπαθείτε με τον άντρα σου ..αχ άντε να παίρνουμε κ εμείς σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια και να πάρετε σειρά και ευχαρίστως να σας κάνω babysitting με μεγάλη μου χαρά!!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι!

      Διαγραφή
  19. Πολύ τρυφερή και γλυκιά η χειρονομία σου Ίρις!!
    Την αγάπη που έχεις προς τους γονείς σου, την έδειξες με έναν μοναδικό τρόπο, που φωνάζει "ευχαριστώ"!!!
    Ανεκτίμητη η προσφορά σου, για τους ανεκτίμητους ανθρώπους σου!!
    Μπράβο σου κορίτσι μου!!

    Την καλημέρα μου και πολλά φιλιά!!:))**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου με τιμάς!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς!!! Ότι επιθυμείς εύχομαι με υγεία και
      Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχεις!! Πολλά φιλιά στέλνω !

      Διαγραφή
  20. Ξεκινώντας περίμενα ένα ραντεβού με τον άντρα σου και μου βγήκε αλλιώς το θέμα! Πόσο θα χάρηκαν οι γονείς σου! Και πόσο χάλια νιώθω που τόσα χρόνια δεν έχω σκεφτεί κάτι απλό, απλούστατο για να ευχαριστήσω κάπως έτσι τους γονείς μου για το baby/toddler/kids/teens sitting τους!

    Δίνε ιδέες!
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά!! Μπορείς να τους ευχαριστήσεις με ένα ταξίδι έκπληξη ε;; Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου, Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι και σε φιλώ!

      Διαγραφή
  21. Καλά φανταστική ιδέα! Να θυμηθώ να το πω στην αδερφή μου να το κανει για τους γονείς μας που της κρατάνε τον μικρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνει, να το κάνει ! ;) χαχα!!! Θα τους αρέσει πολύ.. Σε ευχαριστώ αγάπη μου και Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι !!! Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  22. Αμ ετσι ερχομαι και γω για μπέιμπι σίτινγκ ;)
    Ραψανη εχω δοκιμασει και θα πρεπει να ήταν πολύ ωραια μ αυτα τα τυρια!

    Ραντεβου? Μηπως εννοείς αυτό...

    https://www.youtube.com/watch?v=CAMWdvo71ls

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το ανακάλυψες τέτοιο στόρι; Πολύ μούτρο αυτός! Έλιωσα!!! Χάχα!!!

      Διαγραφή
  23. Πόσο υπέροχη σκέψη και φυσικά εκτέλεση!!! Μπράβο Ίρις μου...είναι κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα από το παιδί σου! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου, το χαρήκαμε πολύ και οι 4.. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι!!

      Διαγραφή
  24. Πόσο τέλεια χειρονομία!!!!
    Κάτι μου λέει ότι σας βλέπω ραντεβού συχνότερο από ό,τι υπολογίζεις!!! Θα το ζητανε οι γονεις σου να βγειτε ραντεβου!!! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι έτσι...! Σαν να λέμε ένα "φιλάκι" και τους έχω!!! Να είστε καλά κορίτσια χαχα!!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι και σας φιλώ!!

      Διαγραφή
  25. Όμορφη και πολύ τρυφερή ιδέα !! Μπράβο Ιρις που το σκέφτηκες έτσι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Άρη, τους άρεσε η περιποίηση και εγώ έφυγα πιο χαλαρή..Καλη Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι !!

      Διαγραφή
  26. That is so nice of you to make all that, that must have been a fantastic surprise. They will babysit again with pleasure :-)
    The free printable is very beautiful!
    Have a nice week,
    greetings, Vanessa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hi Vanessa! they appreciate my thought as much as I did with their help every time I needed it. Thanks again for commenting!!! Have a nice week too, with fun and inspiration ♡ Kisses

      Διαγραφή
  27. Τι καλή που του σκέφτηκες!! Είμαι σίγουρη ότι το εκτίμησαν και μόνο η σκέψη είναι άξια συγχαρητηρίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου, να είσαι καλά και Καλή Ανάσταση εύχομαι ♡ φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  28. Mα πόσο ωραία κίνηση! οι γονείς σου σίγουρα πέρασαν καλά!
    Τώρα για το ραντεβού που λες πονεμένη ιστορία, δυστυχώς και τα δικά μου δεν κοιμούνται χωρίς την μανούλα αφενός και αφετέρου κοιμούνται πολύ αργά οπότε δύσκολα τα πράγματα! Καλό Πάσχα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε νιώθω απόλυτα Μάχη! Υπομονή μέχρι να μεγαλώσουν αλλιώς δεν παλεύεται :)

      Διαγραφή
  29. Πόσο τέλεια ιδέα! Κατά -συγκινήθηκα με την σκέψη και την κίνηση σου!
    Είμαι σίγουρη ότι το ευχαριστήθηκαν πολύ όπως και και εσείς φυσικά την έξοδο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τί όμορφη και τρυφερή κίνηση!!! Χίλια μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η σκέψη σου πανέμορφη. Ελπίζω να περάσατε πανέμορφα, αλλά νομίζω πως και οι γονείς σου, πέρα από τη χαρά τους για την έκπληξη σου, θα ευχαριστήθηκαν το Ραψάνη τους, το οποίο λατρεύω!! Ραντεβού; Μμμμ! Μάλλον πέρασε πολύς καιρός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε καταπληκτικά Χριστίνα μου, το εκτιμάς πολύ περισσότερο αν δεν βγαίνεις και συχνά το εκτιμάς ακόμα πιο πολύ. ;)

      Διαγραφή
  32. καταπληκτικη ιδεα!!! βεβαια εμεις δεν εχουμε καμια βοηθεια, οποτε τα τρωμε μονοι μας! χαχαχαχα

    βεβαια με τετοιο κερασμα , σου κανω και εγω baby sitting!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες Ζήνα κι μου μου κάνουμε babysitting swap ... χάχα!!! 2 φορές το μήνα... μια να βγούμε εμείς και μια εσείς!!! Χάχα!!!

      Διαγραφή
  33. Από τις πιο όμορφες σκέψεις στην πιο όμορφη πραγμάτωση.Συγχαρητήρια που έδωσες τόσο από την καρδιά σου και την αγάπη σου στους γονείς σου.Είσαι ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκίνησες Αλεκακι μου.. σε αγκαλιαζω σφιχτά!!! Σε ευχαριστώ θερμά για τα τόσο γλυκά σου λόγια!!! Είσαι υπέροχα δοτικος άνθρωπος γι αυτό καταλαβαινεις την κίνηση μου!!!

      Διαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014