Σελίδες

29 Ιανουαρίου 2015

Το σπίτι στη λίμνη


Μπαίνοντας από την μεγάλη σιδερένια καγκελόπορτα στην κεντρική είσοδο του κτήματος δεξιά και αριστερά τα μάτια σου πέφτουν πάνω σε
άγρια πυκνή βλάστηση.. συνεχίζεις το περπάτημα για λίγο ακόμα και μπροστά σου ανακαλύπτεις ένα μονοπάτι που χάνεται μέχρι πέρα μακριά..
Το ακολουθείς μέχρι το τέλος του και η διαδρομή σε ανταμείβει με αυτή την υπέροχη θέα..
Ένας μικρός ιδιωτικός παράδεισος βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου..
Τα ξύλα κάτω από τα πόδια σου τρίζουν δυνατά καθώς ανακαλύπτεις το μικρό σπίτι .. ανοίγεις την πόρτα του και σε υποδέχεται ένας ενιαίος χώρος, που διαθέτει ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να περάσεις τέλεια παίζοντας στη φύση που σου χαρίζεται απλόχερα..
Περιεργάζεσαι το περιβάλλον γύρω σου και το πράσινο σε μαγνητίζει.. Θέλεις να ξαποστάσεις και να το απολαύσεις μέχρι να σουρουπώσει.. Ο ήλιος κρύβεται πίσω στον ορίζοντα και εσύ ψάχνεις το μικρό σου καταφύγιο!
Λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκεται το μεγάλο ξύλινο σπίτι.. εκεί θα έχεις όλες τις ανέσεις για να μπορέσεις να φτιάξεις ένα ζεστό τσάι, να αρπάξεις την μάλλινη κουβέρτα σου και να απλώσεις όλες τις σκέψεις μπροστά σου..
και όταν ο ουρανός γεμίσει αστέρια εσύ μπορείς να τα πιάσεις αν θες στα όνειρα σου, ...κοιτάζοντας τα θα πλέξεις ιστορίες και παραμύθια με τους πρωταγωνιστές της ζωής σου..
μέχρι να ξημερώσει η μέρα και το φως να γεμίσει κάθε εκτάριο της ευλογημένης αυτής γης.. το σπίτι στη λίμνη πάντα θα φωτίζεται από την αγάπη σου..



Πληροφορίες για την κατοικία: Χτίστηκε το 2012 , στο West Point του Texas και είναι εκπληκτικό πόσο πολύ ρουστίκ γοητεία κρύβει αυτή η μικροσκοπική κατοικία . Σε ποιον δεν θα άρεσε το κομψό αυτό καταφύγιο ; Με ξύλινη επένδυση να το ζεσταίνει, διαθέτει εσωτερικά ένα καθιστικό , μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα , μπάνιο , και δύο υπερυψωμένα υπνοδωμάτια , όλο στεγάζεται κάτω από ένα κυματοειδές μεταλλικό στέγαστρο Στην αγορά διατίθεται για 434,900$ .Το εξοχικό αυτό βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από μια ιδιωτική λίμνη τεσσάρων στρεμμάτων.. ενώ  μια ξύλινη προβλήτα που χαϊδεύει στην κυριολεξία τα νερά δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ένα δείπνο κάτω απ'τα άστρα , και ένα μικρό ενιαίο σπίτι μπροστά  στη λίμνη υπόσχεται στιγμές ευτυχίας και διασκέδασης...
photos courtesy of:

44 σχόλια :

  1. Αχ με ταξίδεψες!!!!!
    Πραγμάτικα υπέροχο τοπίο!
    Χαλαρώνεις από τις φωτογραφίες και μόνο! Σκέψου να βρεθείς κι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σκεφτόμουν ακριβώς μόλις είδα τις φωτογραφίες στο web Μάρθα.. η απόλυτη χαλάρωση!! Καλό Σκ εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  2. "ευλογημένη γη", όντως!

    υπέροχες οι φωτο και το κείμενο, σε ταξιδεύουν...

    να ΄σαι καλά, Ίρις!

    φιλιά
    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς όρισες Αλεξία μου, χαίρομαι που ταξίδεψες νοερά!!! Φιλάκια και να έχεις ενα όμορφο Σκ

      Διαγραφή
  3. Αχ, κι ήμουν έτοιμη να κλείσω για καλοκαίρι!!!! Βλέπεις σκέφτηκα δεν μπορεί κάπου στην Ελλάδα είναι. Πολύ όμορφο τοπίο και πανέμορφες φωτογραφίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας πέφτει μακριά το Τέξας.. αλλά είμαι σίγουρη όλο και κάποια γωνία της Ελλάδας θα υπάρχει ένα παρόμοιο!!! Αν την ανακαλύψεις να μου πεις οπωσδήποτε! ;) τα φιλιά μου και να περάσεις όμορφα το Σκ.

      Διαγραφή
  4. Απλά υπέροχο!!! Από την φύση που ξεχειλίζει στην είσοδο μέχρι την προβλήτα στην λίμνη!
    Λίγο ακριβούτσικο για τον τραπεζικό λογαριασμό μου αλλά ας είναι καλά το διαδίκτυο και η ανάρτησή σου που μπορούμε να το χαζεύουμε διαδικτυακά!
    Την καλημέρα μου & τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρά μου για μας είναι σίγουρα ακριβό .. αλλά φαντασου τη διαφορά στο παράδειγμα που θα σου πω,.. Έχω πετύχει μονοκατοικία στο Ψυχικό-Εκάλη-Βάρκιζα από 400.000-600.000+ ευρώ και οι άλλοι στο Αμέρικα σου δίνουν στρέμματα με λίμνη και 2 σπίτια.. Ξέρω δεν συγκρίνονται ως τοποθεσίες αλλά συκρίνω μόνο το εύρος των τιμών σε σχέση με τις παροχές έστω λίγο χονδρικά .
      Καλό Σκ να έχεις και πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  5. Είναι το όνειρο μου ένα σπίτι δίπλα στο υδάτινο στοιχείο. Θάλασσα, λίμνη δεν με νοιάζει! Υπέροχο για στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και περισυλλογής. Καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου έχουμε το ίδιο όνειρο.. το υδάτινο στοιχείο με γεμίζει.. δεν μπορώ χωρίς αυτό!!! Θα ήθελα όσο τίποτα ένα τέτοιο σπίτι.. !! Τα φιλιά μου στέλνω και ευχές για ένα ξεκούραστο Σκ.

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο σπίτι! Αποπνέει ηρεμία!! Και η λίμνη τέλεια ! Ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες Ίρις! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Αθηνά μου, ευχαρίστηση μου!!! Ταξίδεψα και εγώ με τις φωτογραφίες αυτές.. Καλό και δημιουργικό Σκ σου εύχομαι.. φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. Όχι μόνο το σπίτι και το μέρος είναι παραμυθένιο, πήγες και εσύ και με τα λόγια σου το απογείωσες!! Με ταξίδεψες ως συνήθως! Ωραίο το μέρος για λίγες μέρες χαλάρωσης! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατάσα μου πολύ χαίρομαι που έστω και με τη φαντασία σου μεταφέρθηκες εκεί για λίγο.. αυτό είχα στο νου μου όταν το έγραφα.. να σας μεταφέρω μερικά θετικά vibes ηρεμίας και χαλάρωσης..Να περάσεις ένα όμορφο Σκ και πολλά φιλακια στην κοράκλα σου!!!

      Διαγραφή
  8. Συγκλονιστικά ωραίο σπίτι.... Κι εκεί που άρχισα να λιώνω πάνω στο γραφείο μου, να χαλαρώνω, να με βλεπω σχεδον να λικνιζομαι στην πολυθρόνα, να νιωθω με ζεσταινουν οι ηλιαχτιδες, να ακουω τις παπιες να βουτανε στην λίμνη, να ακουω πουλια, να πινω το μπέρμπον (λεμε τωρα) μου... ακριβως σε εκεινο το σημείο γκραγκκκ μου την εφερες και είδα την τιμη!!! Και ξύπνησα, απότομα!!!
    Αλλα δεν πειραζει, αλλιώς τί όνειρο θα ήταν? ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεε τι μου κάνεις τώρα.. εγώ βούτηξα στην κυριολεξία με τις πάπιες σου.. μμμ να νιώθω και το μπέρμπον να μουδιάζει τη γλώσσα μου...
      δε θέλω να ξυπνήσω μηη!!! μη μου το χαλάτε!!! χαχα!!! φιλάκια κοριτσάρα μου!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαααα soul mates ακόμα και στην φαντασία μας!! αυτα είναι!!!
      σε φιλούμε!!!!

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφη κατοικία και τοποθεσία!!! Όσοι μένουν κοντά στο νερό είναι πολύ τυχεροί!!! Υπέροχη και η σημερινή σου ανάρτηση Iris και πλησιάζει και ΣΚ !!! Μας ταξίδεψες για τα καλά!!! Καλό σου απόγευμα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου σε ευχαριστώ για το τόσο θετικό σου σχόλιο.. πολύ χαίρομαι που ταξίδεψες και εσυ μαζί μου..ελπίζω να χαλάρωσες λίγο έστω και νοερά !! Τα φιλιά μου στέλνω και καλώς όρισες!!!

      Διαγραφή
  10. Tί υπέροχο τοπίο Ιρης!
    Ενα τέτοιο σπίτι δίπλα στήν λίμνη μέ τήν φοβερή θέα,θά ήταν ότι τό καλύτερο!!
    Οι φωτογραφίες σου μέ ταξίδεψαν ευχάριστα!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντίμι μου.. ήταν πολύ ευχάριστο το ταξίδι μας στο Τέξας και εγώ ξετρελάθηκα με τις φωτογραφίες!!! Εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο Σκ. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  11. Μμμμ από ομορφιά σκίζει! Αλλά από ιδιωτικό θα το προτιμούσα δημόσιο, ένα ωραίο ταβερνάκι ή ένα καφέ για να αράζουν όλοι και να παίζουν τα πιτσιρίκια στην όχθη. Μοναχός σου λέει ούτε στον παράδεισο! :))))
    Φιλάκια κοριτσάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Χριστινάκι μου.. είσαι team player και μαρέσει.. αλλά να σου πω.. όνειρο είναι και θα το διαμορφώσουμε όπως επιθυμούμε γιατί όχι;; Πολλά φιλάκιαααα!!!

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Άρη,, τέλειο θα ήταν να κάθεσαι στη βεράντα του και να τρώς νοστιμιές από τα χέρια σου πίνοντας με κρασάκι και καλή παρεά.. εε;; φιλιάαα!!!

      Διαγραφή
    2. Ίρις, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !!!! Σε ευχαριστώ επίσης που μέσα από ωραίες αναρτήσεις μας ταξιδεύεις νοερά σε τόσο όμορφες και ξεχωριστές κατοικίες !!!!!!

      Διαγραφή
  13. κι εγώ είχα μια ελπίδα να βρίσκεται λίγο πιο κοντά μας....αλλά μας ταξίδεψες αλήθεια όχι μόνο με τις φωτογραφίες αλλά και με την περιγραφή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου, ήταν ωραία έστω και στο μυαλό μας μόνο!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  14. Υπέροχο...αποπνέει τόση γαλήνη και ηρεμία. Αυτό είναι που λέμε να γίνεσαι ένα με τη φύση. Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα φίλη μου και καλώς όρισες!!! Έχεις απόλυτο δίκιο.. Πρέπει να γίνεις ένα με τη φύση για να την απολαύσεις αληθινά!!! Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  15. Καλό Μήνα Βάσω μου! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται λόγια... Απλά πηγαίνεις εκεί έστω και νοητά και αφήνεσαι στην μαγεία!!! Μόλις πρωταγωνίστησα νοερά στο δικό μου παραμύθι... Ευχαριστούμε πολύ Ίρις!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι το ένιωσα και εγώ Αναστασία μου, έκλεισα τα μάτια και αφέθηκα!!! Σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  17. βλεπω κατι τετοια σπιτια στο σινεμα και πραγματικα ζηλευω! πρεπει να ειναι ξεχωριστη εμπειρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα τι ομορφο τοπιο! Νόμιζα οτι είναι κάπου στον Καναδά! Πολυ χαλαρωσα βλέποντας τις φωτο κι άντε τωρα να προσγειωθω στην πραγματικοτητα! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μοναδικες οι φωτογραφίες ναι ναι!!! Σε κάνουν να θες να βουτήξεις μέσα τους!!! Πολλά φιλιά στέλνω 😙

      Διαγραφή
  19. Με ταξίδεψες ονειρικά!!! Μαγικά χρώματα, τοπίο και υλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Έφη μου, μακάρι να ήταν αληθινό το όνειρο μας!!! Φιλάκια πολλά ❤

      Διαγραφή
  20. Πολύ όμορφο σπίτι, υπέροχο το τοπίο. Χαλάρωσα μόνο που με φαντάστηκα εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς και εγώ έτσι ένιωθα όταν έκανα την ανάρτηση!!! Φιλάκια πολλά Πωλινα μου!!!!

      Διαγραφή
  21. Τοο ο ειρο μου μπροστά στα μάτια μου μόνο μερικά δολάρια με κάνουν ν μη το ζω αλλά όλα αν είναι ν γίνουν θα συμβούν με τον πιο κατάλληλο τρόπο...ήδη γράφω τα παραμύθια μου εκεί πλάι στη λίμνη με ζωάκια κ παιδακια θετικούς ανθρώπους παρέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όνειρο ήδη γράφω τα παραμύθια μου εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014