Σελίδες

10 Δεκεμβρίου 2014

Όνειρα από ζάχαρη

Ζαχαρένια όνειρα δημιουργεί η  Barbara .. μια Ιταλίδα από το Μιλάνο που αγάπησε την Ελλάδα και αποφάσισε να μείνει μόνιμα με τον εκλεκτό της καρδιάς της στην όμορφη Σάμο..

ως καλλιτέχνης με έμφαση στη γλυπτική δεν άργησε να ανακαλύψει και να ''παντρέψει'' τα όνειρα με τη ζάχαρη,
δίνοντας μορφή σε ότι ακριβώς έχουμε φανταστεί !

Η δουλειά της είναι το πάθος της και σε κάθε της δημιουργία ξεχωρίζει το ταλέντο και ο έρωτας της για την ζαχαροπλαστική και την γλυπτική.

Η συμβουλή της για όποια μαμά θέλει να ασχοληθεί η ίδια με τούρτες από ζαχαρόπαστα.. είναι να ξεκινήσει από κάτι απλό, κοιτώντας κυρίως την κατασκευή της τούρτας.. Είναι καλύτερα μας λέει μια λεία και καθαρή τούρτα με ένα λουλούδι επάνω παρά μια στραβή, με ρωγμές στην επιφάνεια και ''χίλια δύο άλλα πράγματα'' τούρτα.
Το Web τονίζει είναι πηγή πολύτιμων πληροφοριών και ιδεών..ψάξτε για tutorial ώστε να έχετε βήμα βήμα την εκτέλεση ενός σχεδίου για ένα όμορφο αποτέλεσμα, η ίδια πολλές τούρτες τις έκανε με αυτόν τον τρόπο.
Μην σας απογοητεύσουν οι πρώτες σας τούρτες..όλες μας από κάπου θα ξεκινήσουμε. Η ζαχαρόπαστα θέλει υπομονή, επιμονή και πολύ πάθος! Με λίγη εξάσκηση θα δείτε μεγάλη βελτίωση..

Οι τούρτες της εσωτερικά δεν είναι σκέτο κέικ αλλά αληθινό σιροπιαστό παντεσπάνι με πολλές λεπτές στρώσεις με λαχταριστές γεύσεις που ικανοποιούν μικρούς και μεγάλους..
Την τέχνη της την μοιράζεται απλόχερα σε μικρές ομάδες για να προσφέρει την αμέριστη προσοχή της σε όλους εξίσου. Προς το παρόν η Σάμος την χαίρεται ..στο μέλλον όμως ευχήθηκε να μας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο και είμαι σίγουρη θα μπορέσουμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα να την απολαύσουμε!!!

Γιατί σκοπός της είναι να φτιάχνει όνειρα... ΌΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ!!!!


Μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες δημιουργίες της στην σελίδα της στο Facebook ή να επικοινωνήσετε μαζί της στο email: sweetcakesbarbara@gmail.com






















1 σχόλιο :

❤Thank you for coming and sharing your thoughts with me.❤

Mamas Eyez © 2014